Kepada Peminat Game Angry Birds, Anda Kini Boleh Bermain Game Angry Birds Di Facebook


Sedar atau tidak, Angry Birds mungkin antara game yang paling terkenal di zaman ini. Siapa yang tidak kenal dengan angry birds. Budak kecil pun tahu, sampai ada member yang sanggup pusing sana sini demi nak cari baju angry birds nak bagi kat anak buah dia.



Dan kini Game ni maju setapak lagi. Kini pada peminat Angry Birds, korang sekarang dah boleh main Angry Birds di Facebook selepas ianya dilancarkan secara rasmi di Jakarta. Angry Birds versi facebook tidak ada banyak perbezaan dengan versi Komputer atau mobile phone korang.

Jadi pada yang tidak berkesempatan memiliki salinan game ni untuk main kat komputer peribadi, korang dah tak payah sedih sebab facebook dah ada angry birds. Aku pasti game ni akan jadi satu lagi fenomena kat facebook tidak lama lagi =)


Jadi pada siapa yang nak cuba main Angry Birds kat facebook, anda boleh pergi kat Facebook application untuk Angry Birds ni


0 Komen: