Remaja-Remaja Berpendapatan Tinggi Holllywood



Hollywood tampak macam menjadi lubuk emas pada sesiapa yang bernasib baik untuk melibatkan diri dalam industri Hollywood sehingga berjaya menjadikan remaja-remaja ini jutawan pada usia belasan tahun.

Justin Bieber (17 Tahun) $53 Million



Justin Bieber adalah Remaja paling kaya dalam bidang Hiburan dengan memiliki $53 Million pada tahun 2010. Wang hasil dari Never Say Never Movie dan wangian jenama Someday.


Miley Cyrus (18 Tahun)  $48 Million


Kebanyakan wang dimiliki adalah hasil daripada tour Miley Cyrus.


Nick Jonas (18 Tahun) $12.5 Million


Nick Jonas pula memiliki $12.5 Million hasil dari penampilannya dalam televisyen.


Taylor Lautner (19 Tahun) $8.5 Million


$8.5 Million Miliknya hasil dari wataknya sebagai wolf dalam siri Twilight.


Angus T Jones (17 Tahun) $7.8 Million


$7.8 Million miliknya hasil dari siri tv Two and A Half Men dimana dia dibayar $200,000 untuk  1 episode.


Selena Gomez (19 Tahun) $5.5 Million


Si comel Selena Gomez memiliki 10% dari hasil Justin Bieber, Teman Lelakinya.



Jaden Smith (13 Tahun) $5 Million


Hasil dari lakonannya dalam The Karate Kids bBeliau mengumpulkan $5 Million Pada usia hanya 13 tahun.


Willow Smith (10 Tahun) $4 Million


Karier muziknya membolehkan Willow Smith meletakkan diri dalam senarai remaja terkaya dengan kekayaan $4 Million pada usia hanya 10 tahun.


Dakota Fanning (17 Tahun) $4 Million


Pelakon Comel, Dakota Fanning $4 Million Hasil dari siri terakhir Twilight Saga, Twilight Saga Breaking Dawn.


Elle Fanning (13 Tahun) $1.5 Million

 

Pelakon Comel, Elle Fanning Pul membawa pulang $1.5 Million Hasil Dari Filem Super 8



Kesemua mereka ini hanya bermumur belasan tahun tapi sudah memiliki Jutaan Dollar. Bayangkan berapa yang akan mereka miliki 10 atau 20 tahun dari sekarang.

Tidur berkatilkan Duit. Aku pada usia yang lebih tua dari mereka pula pening kepala bagaimana nak cari duit untuk menyara hidup.

Source: therichest.org


4 Komen:

Mohd Rozaiman said...

...kalau dapat jadi boipren diaorgkan best...ahaksssss....

So Shy Lady said...

comel sungguh elle n dakota ;D

Kyuubi said...

@Mohd Rozaiman
kalau nak dengan diorang kita pun kene jadi jutawan gak. haha

Kyuubi said...

@So Shy Lady
seorang lady dah cakap mcm tu. apa lagi seorang prince?? hehe