Twilight Saga Kembali Dengan Siri Terbaru: Breaking Dawn Part 1Twilight Saga kembali lagi selepas kejayaan 2 siri sebelum ini, Twilight Saga: New Moon (2009) dan Twilight Saga: Eclipse (2010), Siri ini kembali lagi dengan siri terbaru yang bakal ditayangkan bulan ini, Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 yang akan ditayangkan di Malaysia pada 24 November ini menurut IMDB.


Dalam siri kali ni, Bella (Kristen Stewart) dan Edward Cullen(Robert Pattinson) akan berkhawin. Namun Bella mendapati dia mengalami kehamilan yang mengejutkan dimana anak dalam kandungan tersebut dipercayai mempunyai kuasa yang mampu memberi ancaman kepada kumpulan serigala dan Puntianak.

Nampak gayanya, filem ni juga nak ikut style siri Harry Potter yang keluarkan siri terakhir dalam 2 bahagian. Twilight Breaking Dawn akan keluar dalam 2 siri. Siri ke 2 pula akan di release pada tahun 2012 nanti.

Jadi, kepada peminat Twilight, tunggu kemunculan filem ini di pawagam pada 24 November di Malaysia dan saksikan bagaimana kesudahan konflik yang berlaku. Sebelum itu, saksikan dulu trailer filem ini!4 Komen:

SyedGraphiX said...

seriusss tak sabar nak tunggu!! hahah XD

http://www.syedgraphix.com/2011/11/wordless-wednesday-7-anda-tergolong-di.html

Kyuubi said...

@SyedGraphiX
sama ngan aku! :)

eMMe said...

nak tgkkkk sgt cite nih....heeeeeee~

Kyuubi said...

@Kyuubi
yup, same with me. nak tahu apa kesudahan hubungan edward dgn bella :)