(Video) Lagu Cinta Muka Buku By Najwa Latif Best!



Aku bukanlah jenis yang up to date dengan dunia hiburan terutamanya lagu-lagu baru yang muncul. Mungkin untuk tahun ini, lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif adalah antara lagu best yang muncul, yang baru ku temui. Muzik yang senang diterima dan lirik yang simple adalah kekuatan lagu ni. Tu yang aku rasakan.

Jom layan sekejap lagu ni.



Suara penyanyi yang enak ditambah pula dengan penyanyinya yang comel menambahkan "kepoweran" lagu ni :)
Kalau suara katak macam aku yang nyanyikan, aku pasi takan ada seorang pun yang nak dengar lagu ni. haha.

Berminat dengan lagu ni? Sila dapatkan lirik lagu Cinta Muka Buku disini.


0 Komen: