Justin Bieber Cukur Kepala Jadi Botak!



Justin Bieber mengejutkan peminat apabila tampil dengan kepala yang dicukur botak dalam 1 rancangan ABC talk show kelmarin. Sebelum itu, Justin dalam keadaan normal. Tapi selepas rehat, Bieber muncul dengan kepala yang dicukur botak!


So, girls out there, Apa pendapat korang? Hensem ke Justin Bieber buat rambut macam ni? Namun apa yang Justin Bieber katakan berkenaan dengan rambutnya?

I kinda like it. I look like Michael Jordan! I think maybe it’s going to help me be more aerodynamic on the basketball court. Now people will just focus on my beautiful, silky smooth vocals. I think the girls are going to be upset but they will get over it.

So is that true girls, yang korang upset kalau justin botakkan kepala? Ok, nevermind.



Tapi sebenarnya itu hanyalah gurauan semata-mata. Tak betul pun. So, pada peminat Justin Bieber, jangan korang sedih dan kecewa! 


4 Komen:

Nik Imana said...

justin bibiaq! :D

Abu Talib said...

Muka dah x ensem kalau botak..huhuhu

nama.aku.lynn said...

wohooo..gilo pnyo entri..mati2 igt betol!hahahha.
p/s:tak sesuai ah dia botak.

-[miracle]- said...

ahahha. hampehh ! :P