I Got Surprise From Churp-Churp


Macam tak percaya. Dah dekat setengah tahun aku join Churp-Churp. Earning pun baru ciput. Nak kata aktif dengan mereka, aku rasa tak juga. Jarang juga aku share campaign yang tengah running dengan Churp-Churp, especially menggunakan twitter. Paling  kurang, aku share dalam facebook atau buat banner dan tampal dalam blog ni.

Pagi ni, tersentak bila dapat email dari Churp-Churp;

Thank you for your active participation in the ChurpChurp Social Sharing Campaigns! Unfortunately, our records have identified that your account has committed one/or all of the following offences: 1. Sharing the campaign(s) links alongside misleading messages to entice clicks from friends and followers. 2. Sharing and posting on conflicting sites and/or suspicious sites.

Aku terfikir, bila aku melakukan kesalahan-kesalahan ni. Tapi hati lega sikit bila dapat email kedua dari Churp-Churp;

Dear churper,

Regretfully, we have mistakenly sent you a click fraud email notice. Please ignore our previous email. We truly apologize for the inconvenience caused.

Rupanya diorang dah salah hantar email tu. Lega sikit hati aku. Tapi kalaupun diorang nak tarik balik earning Churp-churp aku pun, tak kisah sangat pun. Earning baru RM10. So rasanya nak ambil setahun dua baru boleh cashout Churp-Churp. Takde kesan sangat pun kat aku.

So rakan-rakan chupers yang lain, lain hari, ikutlah peraturan yang ditetapkan ye? Jangan main redah je, nanti dapat padah :)


3 Komen:

(One) SiTi* said...

salah hantar email rupanya.
okey

Recent post:
Promosi Maulidur Rasul 2011 - PTS Bookcafe

suffer8zine said...

tahniah bro! aku mmg x de time nk join tu, heheh

Terkini : Hotel Paling Pelik Di Dunia

hans said...

hahahahahaha
ingatkan kena banned ke apa tadi