Hold It Against Me - Britney Spears Latest Masterpiece


Dah lama Britney Spears tak menghasilkan lagu selepas dia berkhawin dan melahirkan anak. Dulu bukan main lagi. Aku ni kira peminat denga lagu-lagu Britney Juga la. Siap minat penyanyi dia dia ni lagi. Tapi itu cerita masa budak-budak. Lepas Britney jadi teruk, aku dah tak minat dengan di lagi.

Tapi 2 hari yang lepas, akhirnya selepas berdiam diri begitu lama, Britney muncul dengan lagu baru bertajuk Hold Me Against Me. Dan seperti biasa, video clip Britney tak lari dari grafik dan latar belakang yang berwarna warni.

Dan aku sebagai salah seorang peminat lahu-lagu dia mestilah menerjah video vlip terbaru Britney.


Agak menarik juga la lagu baru ni. Tengok 2, 3 kali pun tak bosan. Tapi kalau yang tak minat pula, aku tak tahu la pula apa pendapat korang. Bagi aku, not bad. Masih macam Britney yan dulu. Cuma sekarang dia dah makin "nakal".

Apa pendapat korang pula? Adakah aura Britney masih seperti dulu ataupun bisanya dah hilang?


10 Komen:

Arisa Mihashi said...

wow.aku pon peminat setia britney.lagu2 die banyak best.hold it against me tak dengar lagi.tunggu full album die release dulu.ngeh3.

-[miracle]- said...

perghh ! cool seyg vid die :DD

toyolkiut said...

TK dh tngok bbrapa kali video klip lg ni..
emm.. boleh tahan jg, menarik lagunya..
'nakal' ke? lbh matang kot bbanding zaman remajanya dulu..

aleen aiden said...

mase skolah2 dulu die memang popular abes.sume lagu die alin hafal.hu3

Nazatul shima said...

suke time die budak2 dulu...hehehe..

merahitujambu said...

tak bapa sgt laa..=)

toyolkiut said...

alahai..
lama x nampak..
teringat kat ubi panas..

IntanBerlian said...

huhu suka tgk vidoklip britney!

Botak said...

britney dulu dengan sekarang dah tak sama.,
lagi pun zaman skrg org lebih suka justin bibir daripada britney ni.,
hahaha..

juanita said...

pertama skali nak cakap, suke nama domain blog ni. Terus jadik lapo...hahha....kedua...saya juga meminati britney. Dia jadi xok disebabkan latarbelakang yg x berapa nak ok. Siapa yg rancang nak jadi x ok kan.....