ubipanas.com Tak Famous Macam Kim Kardashian Yang Dapat 4 Juta Like Di Facebook


kadang-kadang best juga baca tweet artis-artis popular ni kan? Tadi jenguk-jenguk tweet artis-artis popular, terbaca tweet seorang aktress popular Hollywood, Kim Kardashian.


Popular yang amat sangat! Kim kardashian dapat lebih 4 juta like di facebook fan page dia ni. Adakah korang salah 1 dari diorang yang like fan page si kim ni? lagipun siapa tak minat dan tak kenal dia kan? aktress yang cantik dan hot!

 

Dah ada 4 juta lebih yang tekan like facebook fanpage Kim Kardashian ni. Mungkin dalam sebulan dua lagi, sampailah 5 juta tu.

[ Gambar ]

Cantik tak? Inilah Kim Kardhasian kalau korang tak kenal. Yang ni gambar jadi budak baik. Aku tak nak letak gambar yang "terlebih baik". Nanti ada yang muntah darah tengok gambar dia ni. Kalau tak pun hidung berdarah. Sebab panas! Hot! Betul tak Abang Hans?

Sebenarnya namanya mulai dikenali ramai disebabkan oleh rakaman aksi hubungan seks Kim Kardashian dengan teman lelakinya, Ray J. Ala macam Parish Hilton dulu tu. Ingat lagi tak? One Night In Paris.

Kalaulah blog ubipanas.com ni famous macam si kim. Sampai pada saat ini, usia blog ubipanas.com ni sudahpun mencapai usia setahun lebih. Tinggal lagi 7 bulan, genaplah 2 tahun usia blog ubipanas.com ni. Tapi usia bukan penentu kejayaan dan kepopularan.

Inilah jumlah pelawat blog ubipanas.com dalam sehari

Kim Kardashian buat sex tape jadi famous. Parish Hilton pun sama. So, kalau penulis ubipanas.com nak buat macam diorang boleh dapat 4 juta pengunjung ke sehari? Atau dapat 4 juta makian sehari? Haha

Siapa yang nak follow twitter dan facebook kim boleh la korang tambah peminat dia supaya jadi 5 juta;


Dan siapa-siapa yang nak follow facebook dan twitter ubipanas.com amatlah dialu-alukan :)



p/s: Mungkin boleh jadi famous kot buat macam diorang ni :)


7 Komen:

suffer8zine said...

pehhh 4 juta dah, ramai tol

Terkini : Trend Gigi Bercahaya di Jepun

~eZmALiZa~ said...

xpela..ezma tlg like blogger 20 sen punye fb like button..tanpe 1 org, tak cukop kan 4 juta? :)

Nizam said...

nizam tak kenal pun dia tu... hehe
lagi kenal ubipanas dari dia tu kot...

mira_nas said...

huhu.. best tu,, aku nak suh orang komen kat blog pon payah..

toyolkiut said...

ntah..
TK x kenal pun si dia tu..
klau ubi panas.. ada la jugak singgah sekali sekala..
TK xde fesbuk, twit2 pun xde..
masih dok dlm zaman batu..

Botak said...

pe kate bang oi buat sex tape.,
confirm blog ubipanas meletop.,
hahahahaha.. :))

munna said...

takpelah jyubi.. klu femes gara2 kontroversi tak best juga kan..