Tonton Dawson's Creek Tv Show Online


Sebenarnya, dah lama aku mencari Tv Show Dawson's Creek ni. Bagi yang tak tahu, Tv show ni dihasilkan oleh Sony Pictures Televisyen pada january 1998. Dah lama Tv Show Dawson's Creek ni sebenarnya. Pertama kali aku menonton cerita ni semasa aku berada dalam tingkatan 3 atau 4, aku dah lupa. Dan sejak menonton pertama kali, aku dah jatuh suka dengan show ni.

[ Gambar ]

Katie Holmes adalah salah seorang pelakon yang membawa watak joey dalam siri ni. masa tu si katie masih comel lagi. Sekarang dia dah tak comel macam dulu. Tapi dah jadi wanita yang Seksi meksi. haha

So, semalam aku Cuba nasib sekali lagi mencari dan akhirnya aku dah terjumpa satu website yang boleh tonton tv show ni secara online. So, pada siapa yang tengah mencari Tv Show ni, korang boleh lawat kat sini: Watch Dawson's Creek Tv Show Online.

Rasanya siri ni ada 6 musim kesemuanya. Dan kesemua 6 season untuk siri ni boleh ditonton kat laman web tersebut. Korang tak boleh nak download. Tapi, sebenarnya ada cara nak download, nanti aku ajarkan dalam post yang akan datang.

Jom tengok salah satu episod dalam season 6 siri ini. Manalah tahu dapat memikat hati korang. :)

Semoga aku dapat membantu mereka yang sama berminat dengan siri ini, macam aku. Selamat menonton!

Tak puas lagi? Jom tengok pulak Korean Pop Stars In Malaysia!


7 Komen:

Hazzy Ishak said...

tengok gak cite ni. katie memang comel gila

hans said...

wah
aku baru tahu pasal cerita nih dkt sini

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Kyuubi said...

@Hazzy Ishak
dah lama aku cari full season cerita ni. akhirnya jumpa juga :)

Kyuubi said...

@hans
ko try la tengok. manatau berkenan di hati. hahaha

maCy said...

xtgk. tp katie mmg comel. huhu

hans said...

hahaahha
kesitu plak ko

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

Kyuubi said...

@maCy
yup! comel yg amat! :)