Adakah Awal Ashaari Gay?



Terkejut Blogger 20 Sen beberapa hari yang lepas selepas terbaca 1 laporan di akhbar mStar Online mengenai Awal Ashaari yang bertajuk Kahwin Bukan Nak Tutup Status Seksual. Adakah Awal Ashaari ni Gay? Habis tu, bagaimana pula dengan Scha Alya, kekasih Awal?


Kami telah berkawan selama satu tahun setengah dan saya pasti dia bukan bodoh untuk menilai tentang diri saya," ulas Awal mengenai gosip dalam sebuah portal yang mengatakan dia hanya berpura-pura bercinta dengan Scha untuk menutup dirinya seorang gay.- mStar

Rupanya gosip semata-mata. Takan lah Awal Ashari ni Gay kan. Dah kekasih dia pun cun melecun. Tak boleh den bayangkan. Mentang-mentanglah si Awal ni Hensem dari aku kan?

Kata Awal, penampilannya sebagai seorang lelaki yang bergaya ataupun lebih bercirikan metroseksual mungkin menyebabkan sesetengah pihak tersalah anggap dengan statusnya itu. - mStar

Sabar sajalah. Lelaki hensem memang macam tu. lagilah kalau pandai bergaya, mesti masyarakat anggap Gay. Kalau tak pun mesti dianggap bapok, kan?

Aku pun tak percaya si Awal ni Gay. So, baik kahwin cepat-cepat dan buat anak ramai-ramai. Barulah orang diam.

Nasib baiklah muka aku tak hensem, tapi comel. Takde la orang anggap aku ni Gay :)


8 Komen:

bukankosong said...

cian awal..

Lovely Bella said...

kdg2 aku rase dornag nih saje nak timbulkan gosip mcm tuh.. pdhal dah tau.. saje konon2 nak bikin panas... aiyo.. org skang dh leh pikir laa..

d_tieah said...

Macam2lah si pembuat cerita ni..
Tak dapat nak tgk org senang kan..
Ade je cerita buruk yg nak di buat..

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

-[miracle]- said...

fiuhhh~
sibaik tak gay.
awal hot ! :D

anyss said...

Salam,
hu hu hu mentang2 Awal tu ensem dan jaga muka. Mestilah kena jaga...depa tu kan artis. kalau muka berjerawat sape nak panggil berlakon n fotografi...hu hu hu ntah sape yang jeles tu kan?

Memetik Anggur di Tasik Beris

Fitrihadi.com said...

ramai ingat dia ni gay.. tapi aku tak caya sebab takde bukti.. tu hal peribadi dia.. malas nak campur..

P/s: eh baru aku perasan blog bro dah jadi blog hiburan ar.. boleh berjaya ni..good luck :)

Kyuubi said...

@Fitrihadi.com
takde la hiburan sgt bro. Sj je takde idea nak tulis. berhibur la skit. haha

hans said...

entah
hanya dia jer yg tahu kan
apa2pun dia couple dengan Scha
okay dah la tu
sweet couple

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda