Mari Berkenalan Kejap


Aku kena tag dah dengan si Fit ni. So dalam aku bosan ni, nak study pun tak masuk juga, baik aku jawab soalan sengal si fit ni. Heh, ni soalan exam Prof Fit Bagi Kat aku. Soalan senang je, tak payah lah sampai nak gunakan tips bagaimana untuk berjaya dalam peperiksaan ni. heh

Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
Benda yang paling penting dalam hidup saya adalah saya ingin Berjaya dalam hidup, nak rumah besar, isteri besar, anak besar. Dan saya nak hidup yang gembira. Eh perkataan besar tu sila abaikan. heh

Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
Benda yang saya beli dengan duit sendiri baru-baru ini adalah Handphone.

Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
Entah, tak pernah fikir sangat pasal kahwin ni. Tanya Dulu kat bakal isteri. heh

Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
yes. hehe

Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
Selagi Sang Pencinta Langit dan Bumi serta Matahari izinkan saya mencintai dia

Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
Komik Le Gardenie Karya Ben heh

Apa nama penuh kamoo?
Kyuubi. Heh. Boleh terima x?

Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
Mak kot. Sebab ayah macam tak mesra sangat dengan anak-anak dia ni. heh

Adakah kamoo basuh baju sendiri?
Malu ah kalau x basuh baju sendiri dah besar panjang ni.

Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
1904. Tahun lepas lepak kat café n makan kek awek belanja. heh

Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
Seorang lelaki Hensem paling terrer bab grafik. Aku jeles
Student Universiti teknikal Malaysia Melaka
Pemilik fitrihadi.com
Seorang yang sengal. hahaha jangan mara fit nanti kena jual

Blogger yang kamo nak tag:

Hmm, nak tag siapa ekk..


Heh, ni je aku nak tag. So, siapa yang kena tag ni kalau korang nak buat, sila la sudi-sudikan diri untuk jawab. Kalau tak pun takpe. Wa tak marah punya. hik3

p/s: Wa nak gi sambung baca buku dulu.


6 Komen:

suffer8zine said...

wahhh unik tol tag ni :P

Terkini : Pengsan 100 kali sehari

Fitrihadi said...

hoho thanks bro sebab jawab...moga bahagia dengan makwe hehehe

eija jiejaja said...

ok... malam kang buat..

munna said...

alamak.. akak kena tag ke... simpan dulu ye... nak gi beraya dulu nanti akak buat tag ni

NURUL NAZIRA said...

haha.. minat karya Ben eah? sy minat tiru artwork dia je..

http://puterikucing.blogspot.com/2010/10/mari-melukis-bersama-saya.html

maslinamansor said...

salam,
nanti akak buat yer... :)