Lagu Teman By The Lion Story Ft Zahidah Best!


Siapa pernah dengar nama The Lion Story? Maaflah, aku tak pernah dengar nama The Lion Story sebelum ni. Tapi lepas aku menendang bertandang di blog hans tadi, terpesona aku dengan lagu background blog si hans tu. Yalah kan, kadang tu bila masuk blog dengan lagu yang tak boleh aku terima, memang aku terus cari player dan tekan stop atau pause. Tapi lagu yang dia pasang tu best! So layan sajalah. Dan bila ku godek-godek, rupanya, lagu tu adalah lagu teman nyanyian The Lion Story Ft Zahidah.

Aku tak pernah seumur hidup aku dengar nama diorang ni. The Lions Sory.. errk, Story? Korang pula? Dah pernah dengar ke lagu teman ni? Meh sni layan dulu lagu youtube ni dulu.

 

Best lagu ni kan? Dengan lirik yang begitu bermakna. Ditambah pula dengan susunan muzik yang enak. Eh? Muzik enak ke? Macam makan kek yang enak dan minum jus epal macam cik epal yang enak. errkk? Sorry, jus epal yang enak ok. Korang jangan nak fikir lain pula daa.

First time dengar, terus luluh jantungku. haha. Masa entri ni ditulis, dah lebih 10 kali aku dengar lagu ni tapi masih juga tak bosan. Samalah dengan kes lagu Pegang Tanganku si Maher Zein tu.

Apa pendapat korang pula? Adakah korang menyampah atau, erk.. Best jugak lagu ni..

Siapa yang berminat nak dapatkan lagu ni, boleh Download Lagu Teman by The Lion Story Ft Zahidah ni.

3 Komen:

Yatre Hayati said...

Wah. syiok jugak. tapi mcm plain sangat a.

DrSinga said...

best!! best!!!
dah terjebak kegilaan anda dengan lagu inii...
:)

tenkiuuu...

luvly mya said...

Lagu nie best!! Suka ;D