Hep Hep Hooray!


Akhirnya penantian berminggu-minggu berakhir jua. Peperiksaan aku dah berakhir! Hep Hep Hooray! Segala tekanan perasaan dan perasaan tak sedap hati dah hilang. heh. Exam dah habis kan, so memang sure hati jadi tenang even masih takut-takut kalau gagal. hahaha. Lumrah alam.

Dalam seminggu ni aku masih berkampung kat kolej. Den terpaksa berkampung disini sebabnya flight aku nak balik sabah ada seminggu lagi. Cet! Nak balik awal pulak tiket mahal. Ni terpaksa aku ambil tiket murah sikit. Jimat budget. hehe. So alamatnya terpaksa berkampung lagi. Orang lain dah makan tidur kat rumah. Aku masi lagi disini merenung nasib diri. Oh tidak!


Student yang dah bercuti, wa nak nasihatkan korang. Kalau dah stay kat rumah tu, jaga kesihatan. Tidur cukup-cukup sebab next sem nak kena perah lagi tenaga batin nak study. haha. Dan jaga makan okeh?? Aku takut lak next sem, dah tak kenal tengok muka korang. Dah jadi ala-ala gambar budak kat atas tu. haha

Selalunya, aduan jadi comel macam budak tu aku terima dari member-member wanita aku. heh. Tulah korang, silalah ringan-ringankan tangan tu buat kerja rumah. tolong masak kat dapur, bersihkan rumah ke. Kan ok? Berbakti sikit kat orang tua. heh. Jangan asyik tidur, makan, online, merayau bila member ajak jalan. haha. Biar aku aja yang buat semua tu. haha

4 Komen:

munna said...

yahoo.. hooray... kak munna tumpang hooray ... nak balik sabah ye.. seronoknya klu dpt pergi sana teringin nak panjat kinabalu

eelobor said...

wah...kiut miut gambar tuh

Sumijelly said...

wah..kalu mcm ni punya besar..
nak dukung pun tak larat.......hahaha

http://sumijelly.com

noor afzan said...

hang pun samap..
jaga makan..
kuikui..
kalau asik melantak jus epal pun boleh jadi juga tuh...