Celcom Bring You The New Blackberry Torch 9800!


Adakah anda seorang peminat telefon pintar atau dalam bahasa lainnya, smartphone? Kalau ya, adakah anda tahu bahawa Celcom telah melancarkan telefon pintar,  Blackberry terbaru, Blackberry Torch 9800?



Kalau korang tak tahu lagi, Celcom dengan Rasminya telahpun  melancarkan Blackberry Torch 9800 pada 29 oktober yang lalu di Bukit Bintang Entrance, Pavilion KL.


 

Dan pada pelancaran itu, fuh! Memang gila ah Celcom ni. Korang tahu??  Tak tahu?? Ke buat-buat tak tahu??

It’s a One day crazy sale beb! Betul-betul gila!


 

Pada pelancaran tu, korang boleh memiliki Celcom Blackberry Torch dengan harga RM8 bila korang signup dengan Celcom Exec or Celcom Biz plans! Only That Day beb! Percaya tak!

1st 10 pelanggan boleh memiliki celcom blackberry torch dengan hanya RM8!
Next 100 pelanggan bayar RM488!
100 pelanggan seterusnya pulak bayar RM888!

Betul gila tak? Sebab tulah si monyet tekanan tak dapat datang pelancaran tu! Aku menyesal tak datang pelancaran tu! Menyesal gila ah! Siapa nak bagi korang Blackberry Dengan harga RM8??!! Korang boleh dapat dari Celcom saja. huh

Tapi, jangan gusar, jangan bimbang! Masih ada peluang lagi nak pakai Blackberry dari Celcom yang seksi ni mengalahkan wanita paling seksi di dunia ni. Heh siapa yang tak nak dengan blackberry ni kan?

Dengan Kamera 5MP,  ada pula 11 photo modes. Bangun pagi, terus tangkap gambar pun boleh. Memang sure taik mata korang terang saja dalam gambar tu.


Hah! Korang tekanan sebab tak dapat online twitter dan facebook sebab takde internet? Tak dapat tuai tanaman kat Farmville? Kini tidak lagi! Dengan Blackberry ni, ada fungsi facebook, twitter dan banyak lagi laman social yang lain! You name it!

Dan sudah pastinya dengan saiz memory 8GB yang boleh upgrade ke 32GB. Lain hari tak payah bawa ke hulu ke hilir mp3 player ke. Tak payah pakai laptop. Segalanya ada disini! 32GB? Siap boleh simpan movie.

Pada siapa-siapa yang terlepas peluang untuk datang pelancaran ni, bolehlah terjah  mana-mana celcom blue cube outlet di seluruh Negara untuk dapatkan Blackberry ni. Daftar dengan celcom exec 50 atau biz atau mana-mana plan celcom yang korang suka.


Hah, inilah plan yang ada untuk dipilih. Murahkan? Pilih jangan tak pilih. Bak kata Celcom, segalanya di tangan anda, betul tak?  Berbaloi lah kan demi Blackberry yang seksi itu. Korang tak puas hati lagi dengan plan ni? Kalau nak lebih lagi, sila terjah plan Blackberry dengan celcom ni.

Best pakai Celcom Exec ni, dengan hanya 15 sen seminit untuk panggilan ke semua nombor, memang jimatlah. Jadi Siapa yang perlu selalu contact orang guna phone, memang plan ni sangat sesuai la dengan korang.


Daftar dengan Celcom, dan pasti korang dapat banyak manfaatnya. Tak percaya? Cubalah! Dah cuba pasti nak lagi. :)