Blogger Bercerai Dan Money Boy Melaka


Exam ada tinggal 1 paper lagi. So boleh la bersenang lenang sikit lepas ni. Beberapa hari juga aku tak update blog ni. Nasib tak tinggal terus saja. Tetap setia dalam arena blogging walaupun takde orang kenal. :)

Tadi tengok performance blog untuk hari ni, tergelak aku tengok. Siapa blogger yang bercerai? Ada pulak orang cari berita blogger bercerai kat blog blogger 20 sen ni. Seingat aku, tak pernah pun aku tulis pasal blogger bercerai, sebab aku tak tau mana-mana blogger yang bercerai.




Dan moneyboy Melaka? Siapa moneyboy Melaka? haha!

Sebenarnya, aku tak tau pun apa tu moneyboy. Lepas tanya kat pakcik google, rupanya moneyboy tu Pelacur Lelaki!

Oh no! Adakah aku telah melakukan kesalahan kerana menjadi pelacur! Haha!

Kepada orang-orang kat melaka? Mana tempat nak cari Moneyboy? Aku nak cari. Dan ada juga orang kat luar sana yang nak cari moneyboy macam aku. haha

Oh ya, Si Abang fitrihadi kan study kat Melaka, Weh fit ko tau tak Mana nak cari moneyboy kat melaka?

7 Komen:

░♥si lampu neon♥░ said...

ADE ADE JEE...

cikgu isza said...

siapa blogger tu..?
macam kisah hangat jer..

.::WaNiE::. said...

cis sape je yg search blogger bercerai. gigih tul amik tau hal rumahtangga org haha

Kyuubi said...

@.::WaNiE::.
hahaha. entah la kak. bukan akak ke yg search tu? hik3

Kyuubi said...

@cikgu isza
tak tau pula kak. x pernah tulis pun pasal blogger bercerai ni..heh

Kyuubi said...

@░♥si lampu neon♥░
apa2 aje. heh

Fitrihadi said...

erkk moneyboy melaka? apa tu? tak pernah dengar lagi hahaha