Aku Insomnia!


Simple update. Sekarang musim exam, so aku pun tak ketinggalan nak exam. Aku nak praktikkan tips bagaimana untuk berjaya dalam exam ni namun nampaknya tidak berkesan untuk aku.

Dah beberapa hari juga aku tidur tak tentu sebab nak study punya pasal. Makan pun tak teratur. huh! Inilah kehidupan aku buat masa ni.

Nampaknya blog pun akan terbiar beberapa hari. Mood nak update hilang. Idea pun kering. Sebab otak dipaksa bekerja keras untuk study, so idea best nak update pun bercuti sementara waktu.

Maaflah kat fitrihadi dan pembebel jalanan sebab aku tak dapat jawab tag korang tu buat masa ni. lepas ni aku buat ok.

Pada yang drop komen dan baca blog ni, terima kasih daun keladi. Lain kali singgah lagi. Maaflah aku tak dapat lawat korang pula. Sedang dilanda demam exam yang teruk. nanti lepas exam habis, kita blogwalking ramai-ramai sampai pengsan okeh?


7 Komen:

Azman Roslan said...

study smart, biar result gempak..

B E A R said...

tkpe...
gudluck ye...

Sharinginfoz said...

semoga dapat buat dengan terbaik

luvly mya said...

Gudluck for ur exam :)

hans said...

hahahaa
gudluck 4 ur exam

P/S : Movies Download: Senario Asam Garam & Phua Chu Kang The Movie

sebelas said...

perh nie memang betui betui buzi nie :D

maslinamansor said...

good luck..!!! akak doa dr jauh yer