Wedding Of The Year 2010


Mungkin ramai yang masih lagi di awang-awangan apabila mengingat kembali perkhawinan gilang gemilang angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor bersama buah hati pengarang jantungnya, Dr Harlina Mohd Yunos. Mana taknya, mesti semua teringin nak majlis perkhawinan seperti itu kan? Lebih lebih lagi kaum wanita. betul tak?

Mungkin kisah Penyatuan 2 hati, Dr sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos boleh dinobatkan sebagai wedding of the year pada tahun ni. Mana taknya, menurut laporan tv3, siaran perkhawinan mereka pada 10 oktober lalu meraih jumlah penonton sebanyak 3.2 juta! Dashyat betul penangan angkasawan kan?
 Semoga Bahagia hingga ke anak cucu ye :)

Dah jadi wedding of the year, jangan pula jadi macam yang lain ye. Buat majlis berjuta-juta, lepas beberapa tahun bercerai. Apa kejadahnya? Baik tak payah khawin kalau macam tu. Buat la style koboi. Dah puas cari lain. Lepas tu ganti lagi sampai puas.

Dan pada lelaki diluar sana termasuk diri aku sendiri, jom kita ramai-ramai jadi angkasawan. Mesti senang je nak jadi popular. Dan mesti ramai anak dara cair bila tengok korang. Ni baru anak dara. Belum kira anak tak dara dan bini orang. hihihi gurau je.

Dibandingkan semasa perkhawinan Datuk Siti Dengan Datuk K dulu, siapa lagi hebat? Siapa lagi punya lebih banyak penonton semasa siaran langsung?

Wa tak kisah, wa rileks je.


6 Komen:

suffer8zine said...

3.2 juta? mak ai!

.s.o.f.i.a. said...

semoga berkekalan la hendaknya..... =)

anyss said...

Salam,
Sila jadi angkasawan ;)

Kyuubi said...

@suffer8zine
meletop!

Kyuubi said...

@.s.o.f.i.a.
yup! jgn jadi mcm yg lain sudah..

Kyuubi said...

@anyss
hehe nak juga.. hihi