Wayne Rooney Main Tarik Tali


Heboh Old Trafford dan peminat Manchester United hari tu bilamana Wayne Rooney menyatakan hasratnya untuk meninggalkan Manchester United. Aku sendiri pun terkejut dengan keputusan Rooney tu. Dalam hati aku fikir "apasal pulak mamat seorang ni". Sebab sebelum ni pun Wayne Rooney claim yang dia berada dengan kelab terbaik dunia.

Dan kali ni, keputusan yang mengejutkan ramai pihak diambil oleh Rooney bilamana dia bersetuju dengan kontrak 5 tahun dengan United. Ini bermakna, Rooney akan kekal bersama United sehingga June 2015. Benda ni pun dah di disahkan oleh Manchester United Website.

Rooney dipetik sebagai berkata, 

sokongan dan kepercayaan mereka membuatkan saya terus kekal disini

Apalah Rooney ni. Nak main tarik tali la pula. Kalau nak, kata ya, jangan nak bagi banyak alasan pula ye Rooney. Aku rasa si Rooney ni just tekanan sebab dia tak diturunkan dalam senarai utama kot.  Tengok dari statement Rooney tu pun dah tahu. Sabar la Rooney. Tunggu la kecederaan ko tu pulih.


9 Komen:

suffer8zine said...

masalah mamat ni, jap nk tinggalkan , jap nk stay, adoyaiii,

Terkini : Maut berebut remote TV

tehr said...

lega para penyokong MU
bos MU tu tak kisah dg sapa2
beckham pun dia tunjuk jalan keluar

Fitrihadi.com said...

a'ah tadi tengok berita mamat ni teruskan kontrak lagi..moga menyerlahlah..jangan hampeh dah ar..kitorang fan MU dahagakan performance diorang yg mantop cam dulu2 tu heh

cGi0 said...

dah tukar profession ke si Ronney ni. Main tarik tali lak ya. ha3

Anna Boleyn said...

maybe nak kasi up gaji kot.. :)

akubiomed said...

Percayalah macam ada curse kalau player tinggal MU tidak akan berjaya tengok apa jadi dengan David Beckham

phreak id said...

Apa-apa pun

Glory Glory Man United!!!

Rooney ni pun satu.. kata nak jadi Future Captain kan.. Hahaha


>>My Latest Entry<<
Nuffnang Exclusive Screening - You Again?

Uruchimaru @ kf said...

nk mintak naek gaji rupenye!

dnoBiz said...

biasa la tu..
mungkin nak mintak naik gaji kot hehe