Tips Peperiksaan | Nak Berjaya Atau Tidak


Sempena musim peperiksaan di IPTA seluruh negara, Blogger 20 Sen membawakan tips Peperiksaan untuk semua. Ini adalah Tips Exam menurut member aku. Tidak diambil dari mana-mana sumber luar yang lain. Hanya Member aku. Bukan juga dari diri penulis. Sila jangan salahkan penulis Blogger 20 Sen. Dia Tidak bersalah.
Atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, penulis memohon agar semua pembaca untuk tidak mengamalkan tips berguna ini kerana dikhuatiri semua student akan lulus dengan cemerlang. Dan, penulis juga ingin memberi amaran bahawa tips ini tidak berkesan bagi kebanyakan orang. Hanya sesetengah kot yang mampu mengamalkan tips ni.

Sila jangan salahkan juga penulis atas sebarang kemungkinan yang bakal berlaku. Penulis tidak akan bertanggugjawab atas apa-apa kesan sampingan dari tips ni. Dan keberkesanannya juga turut diragui. sila jangan ambil perhatian.

p/s: Saja nak buat lawak sempena exam ni. Aku tekanan nak exam first paper ahad ni dan kecewa sebab nuffnang sponsored post yang terpaksa ditolak.


2 Komen:

B E A R said...

tips yang sangat bagus....

eh jgn la kecewa sgt...

Yatre Hayati said...

abes nak pilih yang mana ni??