Serangan 3 Serangkai

Memang dashyat aku kena serang kali ni. Sekali 3 yang serang. huhu. Memang penat gila! Hari tu dah kena masa perang besar ni. Kali ni aku diserang lagi, tapi taklah sebesar hari tu. Tapi memang payah! Ada ke patut, dalam sehari tu 3 test sekaligus! cet!

Lu bayangkan, jam10.30-12.30 tengah hari test. Jam12.30-2.00 petang test lagi. Jam2.30 test lagi. Tak ke pening tu?!

Waduh. Lu ingat wa ni robot ke, boleh kerja 24 jam tanpa henti? Main tekan suis on je, terus kerja tanpa henti sampai tekan suis off. Robot pun boleh rosak juga tau. Sampai ke saat ni, kepala masih pening-pening lalat sebab minum nescafe berlebihan nak tahan tidur. Boleh dapat extra time nak study.

Tapi kesannya? Macam kepala ni berputar ligat 360 darjah ke utara dan selatan. Waduh, nampaknya aku kena teruskan usaha untuk tidur beberapa hari nak ganti tidur yang tak cukup ni. Dah la aku ni jenis tidur 14 jam sehari pun tak cukup. cet!

p/s Kalau dah kerja, penangan dia msih macam ni lagi ke, or boleh bersenang lenang sikit? huhu


5 Komen:

maCy said...

sape punye kije la..isk2

luahfikiran said...

SALAM,
FAHAMI ! TERINGAT DULU-DULU MASA BELAJAR. LEBIH KURANG SAMA KEADAANNYA. MERUNGUT GILA ! TAPI NAK BUAT MACAM MANA. BUKAN LF SORANG. SATU KELAS TERLIBAT DAN KAWAN2 NAMPAKNYA OK. LF FIKIR KALAU ORANG LAIN BOLEH, MENGAPA KITA TAK BOLEH ? JADI MAHU TAK MAHU AMBIL JUGAK EXAM. ALHAMDULILLAH, LULUS PULAK.

tehr said...

sabar2
bawa bertenang

nanti bila dah kerja, lagi banyak nak kena pikir
lagi banyak hal kena selesaikan

suffer8zine said...

mmg pening ni bro

Pensel Kontot said...

huhuhu exam ke?
penah ase cm tuh
sgt terseksa...