Promosi Gila-Gila Airasia!

Sempena menghargai semua pengguna Airasia, Syarikat penerbangan tambang murah Airasia ni akan buat promosi Gila-gila, 100 Million Guests Flown! Tambang semurah RM7 sahaja. Tak cukup gila lagi? 100 Million Guests Flown ni bermula hari ni dan tamat pada 17 Okotber 2010.

So cepat, jangan lepaskan peluang nih. Website promotion Airasia 100 Million Guest Flown ada kat link ni. 100 Million Guests Flown

Jarang Ada promosi gila-gila macam ni. Nasib bukan masa aku nak balik. hihi


6 Komen:

Anonymous said...

iye..nak komen la ni..hehhe

lan_ax said...

ni assignment churp2 ke??
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

suffer8zine said...

betul2 semangat ni!

Kyuubi_85 said...

@lan_ax
tak lah. info ni dpt dr churp2 sponsored tweets. just nak kongsi info pada siapa nk tahu :)

Kyuubi_85 said...

@suffer8zine
hha, memang semangat kn si tony ni? :)

Yatre Hayati said...

tadi tengok kat MHI, orang indonesia yang menang. dapat 100 tiket percuma !! wooohoo!