Pilihanraya | Calon PKR Parlimen Batu Sapi Jatuh Laut


Lucu pula aku rasa lepas terbaca berita berkaitan Pilihanraya kecil DUN Galas dan Parlimen Batu Sapi ni. Rasanya sekarang ni, semua calon bertanding tengah hangat dengan kempen untuk meraih undi daripada para pengundi.

Tapi lain pula yang terjadi pada calon PKR yang bertanding untuk kerusi Parlimen Batu Sapi. Apa yang terjadi pada calon PKR Parlimen Batu Sapi mungkin akan menjadi antara kenangan pilihanraya yang sukar dilupakan. Apa tidaknya, calon PKR, Ansari Abdullah terjatuh dalam laut bila jeti yang dinaikinya di Pulau Api-Api saja tiba-tiba roboh.

Masa kejadian tu, Ansari bersama beberapa krew NTV 7 berada dalam misi mereka untuk mengumpul maklumat kononnya. Tapi syukurlah, semuanya selamat dan tiada kecederaan berlaku. Cuma basah kuyup. Tapi Telefon Blackberry dan kamera Ansari Abdullah yang bernilai kira-kira RM4000 rosak kerana jatuh dalam laut.

Malanglah nasib kau kali ni. Mungkinkah ini petanda yang dia ni akan kalah? Atau mungkinkah ini petanda yang dia ni akan menang? Tiada siapa pun yang tahu. Sama-samalah kita nantikan keputusan Pilihanraya kecil DUN Galas dan Parlimen Batu Sapi ni.

sumber berita Calon PKR Batu Sapi Jatuh Laut

1 Komen:

suffer8zine said...

ades, nasib. x leh blah, simpati

Terkini : Konsert Amal 1 Malaysia di UM