Naruto Manga Episod 512 dan 513

Manga Naruto Shippuden episod 512 dan 513 dah lama keluar , tapi aku lambat update. maaflah. Link yang biasa aku bagi kat naruto central macam tidak berfungsi. Diorang macam dah tak release Naruto Manga ni untuk bacaan umum disebabkan oleh masalah hak milik. So mana nak cari?

Ok, pada peminat Naruto manga, link terbaru yang boleh digunakan selain Onemanga.com Adalah sini, mangastream.com.

Untuk episod 512, The Truth Behind Zetsu, boleh baca disini 
Untuk episod 513, Kabuto vs The Tsuchikage boleh baca disini

Konan dah mati, manakala Uchiha Madara pula dah dapat mata Rinnegan milik Nagato. Siapa lagi yang mampu menghalang Madara bila mata rinnegan yang dikatakan paling kuat dan salah satu kuasa sage of the six path menjadi miliknya.

Kabuto pula muncul dengan kuasa yang baru dan mereka dah pun mengesan lokasi Naruto yang juga telah berjaya mengawal musang sembilan ekor, Kyuubi.


Yang menjadi persoalan kini adalah kaitan Naruto dengan Nagato bila Madara menyebut Nagato adalah dari puak Uzumaki, sama dengan Naruto. Mungkin kah naruto juga memiliki kekuatan mata Rineggan seperti mana Nagato? Jom Kita nantikan Bersama!


1 Komen:

Uruchimaru @ kf said...

naruto dh ade rantai kyuubi!