Naruto Manga: Episod 511

Agak lama aku tak update cerita Manga Naruto ni. Padahal hari tu, aku kata nak tulis cerita manga ni kat sini. Lagipun aku ni peminat setia Naruto, tak kisahlah manga ke, anime ke. Semua aku layan. So kali ni aku umumkan episode 511 Naruto manga dah keluar. Dah lama actually tapi aku je yang tak tulis.

Sedikit synopsis cerita ni; Konan yang telah berpaling tadah dari kumpulan akatsuki dicari semula oleh Uciha madara, bukan untuk memujuk dia masuk ke kumpulan itu semula, tapi untuk mencari mayat Nagato demi mata Rinnegan milik Nagato. Terjadilah pertempuran yang sengit. Dan Konan nampaknya Berjaya meperdayakan Madara. Namun adakah Konan Berjaya mengalahkan Madara?
Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, boleh cek kat fandom.com atau pun korang boleh juga baca kat onemanga
Episod seterusnya iaitu episode ke 512 mungkin akan dikeluarkan pada minggu ini! So kepada peminat Manga Naruto, sila bersabar :)


1 Komen:

Uruchimaru @ kf said...

konan mati dah..adeh ! eh rupenye nagato se"clan" dgn naruto lah..klu gitu naruto mesti punyai mata rinnigen kan?