Movie Review: Love Happens

Bosan dikala bersendirian membuatkan aku menyelongkar fail-fail lama dalam laptop aku dan terjumpa pula movie ni; Love Happens, lakonan mantap Aaron Eckhart dan Jennifer Aniston. hihi. Sebenarnya movie ni dah lama keluar, tahun 2009. Tahun lalu, dan dah lama gak aku download movie ni. Free je download. hihi. Dasar nak free saja semua kan?

Dan dalam mood nak jiwang sikit aku layan movie ni. Dah lama download tapi tak pernah pula aku tengok filem ni. Siapa yang jadi friend aku kat facebook, korang nampaklah status aku semalam yang lalu "is watching Love Happens" ehehe.
Filem ni mengisahkan bagaimana seorang lelaki kehilangan isterinya yang meninggal dalam kemalangan. Dan dalam pada itu juga, dia menulis sebuah buku yang kemudiannya laris di pasaran. Pada suatu hari, semasa dia mengendalikan seminar kat sebuah hotel, dia terjumpa dengans seorang wanita yang bekerja sebagai florist kat hotel tersebut. Dan bermula lah kisah mereka.

Jennifer Aniston Yang comel Dalam Movie ni

Bagi aku, movie ni sesuai bagi mereka yang suka dengan cerita yang romantik je. Dan nak tengok dengan kekasih hati pun best gak. ehehe. Tapi sayang, dah lama so tiada diayangkan kat cinema dah. So Dengan kebolehan googling anda, bolehlah cari kat mana-mana yang bagi free download services.

Dan aku paling suka tentang ayat ni" Sometimes, when you least expect it, Love Happens"

p/s Aku nak jiwang, boleh tak?

Update: Siapa yang berminat nak download Movie ni secara percuma, boleh try cari kat WarezForum. Tapi aku tak jamin movie ni ada ke tak, just register dan cari dalam column movie k. Moga-moga ada lah movie ni :)


6 Komen:

Scico said...

saya dah linking..

FarhanaDr said...

Heeeee.. Bila dah time dia nak datang, pasti dia datang.. Tak perlu tunggu kan? :)

luvly mya said...

macam best je.saya pun suka download je movie.Ehehe

noreed said...

harus cari ni. suka jennifer aniston :)

Anonymous said...

suka citer2 macam ni..:)

Anonymous said...

The man who has made up his mind to win will never say "impossible ".

-----------------------------------
Ankara