Ini Adalah Blog Peribadi

Bak kata Fitrihadi, ini adalah blog peribadi! Aku sokong ko fit. Blog ni juga merupakan blog peribadi. Tempat untuk aku meluahkan perasaan dan menulis apa sahaja yang aku rasakan menarik. Mungkin benda tu tak menarik kat mata orang lain, tapi bagi aku menarik kot. Sebab tulah aku tulis kat blog ni. Tak macam tu?

Tempat aku berkongsi pengalaman hidup aku. Pengalaman yang best dan tak best. Semuanya tersimpan disini. Tapi bukanlah sebagai diari. Kalau diari lain la pula isinya kan. Tak nak aku bagi korang baca kalau blog ni adalah diari. :)

Kadang tu, kalau idea tu datang nak share benda ke, nak share tips ke. Aku tulis la kat sini. Kadang bergaduh dengan cik awek ke, bengang dengan lecture ke. Luahkan juga kat sini. Kan dah namanya blog peribadi. Bukan diari harian, atau blog yang ditetapkan niche.

Teringat komen anonymous kat entry ni hari tu, katanya blog ni macam sampah je. Aku nak bagitau lah sekali lagi. Blog ni adalah blog peribadi tempat aku share semua yang menarik perhatian aku. So maksudnya adakalanya, benda yang aku tulis tu orang lain rasakan ianya sampah, tapi bagi aku ianya suatu yang menarik. Tak macam tu?


6 Komen:

Fitrihadi.com said...

ya bila dah peribadi tu ikut suka la nak tulis apa pun.. kalau ada yang tak suka tu nak buat camna kan.. heh chill je.. jangan terasa dengan anoynmous tu..

~eZmALiZa~ said...

huh! kalo dye kate blog ni mcm sampah, maknenye dye la makan sampah..sbb cari sampah kat blog yg dikatakan sampah! ape punye sengal la anon ni..ish3!! :D

nor said...

sukatie lahh nak tulis
ape pun kan..
bajet ada guna duit dorang
kecoh je
x nak baca sudah,,nama hang dollah,,...(sambung sendiri)
*aku pulak emo -________-"

suffer8zine said...

ala bro, kalau anony ckp mcm tu soh je die bg link blog die, nk tgk mcm ape. kdg2 dieorg ni poyo je lebih nk kutuk2 patutnya cermin la diri, x profesional langsung

Amir Izzat said...

hurm...anon nie tau kutuk je.. nama xda..aduhai.. x apa..buat tidak tahu.. yg penting..jaga hati diri sendiri..kan? hehe..

p/s: blogger 20 sen?

Uruchimaru @ kf said...

blog hambe pn blog personal..

>eh nnti pinjam tajuk bole?