I'm 82% Addicted To Blogging!

Pernah tak terfikir, korang ni dah ketagih menulis blog. Pada yang menulis blog mungkin rasa di hati tu macam ketagih kan. Asyik rasa nak menulis saja. Pantang ada benda best ke berita hangat ke, mesti terbayang blog kan. Tapi korang tetap tak nak akuinya. hihi

Ok, tak nak mengaku sudah. Kalau korang malu nak mengaku, ada 1 tempat korang saja yang tau ketagih ke tak menulis blog ni. Tadi aku merayau-rayau, jumpa pula dengan blog kalamhati ni. Katanya, "Nak tahu tahap ketagihan anda blogging?" 

Terus aku jadi minat! haha! Dia bagi link kat 1 web yang sediakan kuiz untuk menguji sejauh mana ketagihan anda menulis blog. Siapa yang nak tahu, sila terjah tempat ini.

Result aku ni je.


I'm 82% Addicted to blogging!


8 Komen:

Amir Izzat said...

wah! bahaya betul..haha...amir lak dapat 63 peratus je semalam..haha..mcm la kan dia punya soklan...

p/s: ketagih xapa jgn kemaruk je..hehe

Snoop said...

x terpikir lak... hehe..
tp adela dlm 70% kot..

cikgu isza said...

A tuuu.. :),
akak 71% jer.. percaya ke??
:D

suffer8zine said...

aku 200% bro, hekkk :P

Kalamhati said...

tq sudi jenguk blog saya..whaa sikit lagi nak parah ni..hihihi

hBz said...

wahh..da critical ko neh. aku penah buat menatang ni tahun lepas kot. aku dapat 3% je. sebab aku rajin membaca buku dari bloggin neh. =,,=

Pensel Kontot said...

ngeee aku da try
addicted to blogging ku hanya 60% jerk
so masih dibwah kawalan agik la...
hehehe

ken said...

haha.. 82% sudah dapat "A" :P