GIVEAWAY - Feel The Cosmic!


Adakah anda seorang pembaca blog?

Adakah anda mempunyai blog?

Adakah Anda Ingin Mengalami Gelombang Kosmo?

Jika Jawapan anda ya bagi soalan diatas, bermakna andalah orang yang kami cari! Jom Sertai Giveaway - feel The cosmic anjuran blogger Chekguizsa di blog Semekar kasih.


Tidak kisah anda seorang lelaki atau perempuan, anda dialu-alukan untuk menyertai give away ni. Bila lagi nak dapat barang fee kan? Kot-kot anda lah pemenang bertuah yang dicari hik3.

Hadiah pun best juga ni. Andaa yang menyertai bakal memenangi hadiah menarik yang berjumlah.. errr, yang tu kena tanya penganjur dulu ya. Hadiahnya adalah.....

3 botol Pyra Lightening Milk Cleanser
: Satu setiap seorang
(3 pemenang)
kebaikan yang anda dapat dari Pyra Lightening Milk Cleanser ini adalah;
Membantu membersihkan kesan solekan, kotoran, sebum dan sel kulit mati dengan berkesan. Getaran tenaga dapat menyediakan kulit untuk proses melembut, mencerah dan menyerikan wajah seterusnya

Tarikh tutup Giveaway ni adalah pada 30 oktober 2010 tepat jam 12 tengah malam.Nak tahu lebih lanjut tentang Giveaway ni? Si lawat Giveaway - feel The Cosmic

Aku dah join. Anda pula bagaimana?


2 Komen:

suffer8zine said...

yg menyertai pun dapat? wahhh!

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

cikgu isza said...

trima kasih,
penyertaan diterima..
:)