Exam Dah Nak Dekat Nih, Bila Nak study !?

Waduh! Kejap je rasanya dah sampai hujung tahun. Aku tak terasa pun melalui beberapa bulan ni. Tup tup dah bulan Oktober. Tak lama lagi tahun 2010 pun dah nak habis dan berganti dengan 2011. Wah Cepatnya masa berlalu! Nanti dah masuk hujung tahun, mereka yang bekerja mesti senyum lebar dapat bonus tahunan. Kitorang yang tengah belajar ni pula pening kepala nak exam!

Tak sampai sebulan lagi exam akan tiba. Persediaan belum ada lagi! Revision untuk chapter lalu aku belum buat. Dah lah test semua hancur. Rasa malas masih menguasai diri ni. Rasa hati memang nak study, tapi rasa badan nak tidur saja dan bergembira, berseronok. Cet! Tolonglah insan yang lemah ni!

Konon semester ni nak target anugerah dekan! haha mimpi la kau kyuubi! dah la tak study, nak dapat dekan? bluek! haha. Tapi serius, aku memang nak target anugerah dekan semester ni. Aku baru masuk semester 1 untuk degree aku ni, so subjek semua tak tough sangat pun even ada 1 tu yang buat kepala pening. haha

Masa sebulan masih ada, moga-moga aku insaf dalam masa yang terdekat dan dapat memenuhi impian. Kalau tak, memang sure korang akan nampak aku mengadu domba kat belog ni kalau aku fail!


8 Komen:

Amir Izzat said...

la..cepat cepat blajar nun..jangan main2..haha... xpa..slow slow..(wah! dak skolah bg nasihat..)

FarhanaDr said...

Study study.. :p

luahfikiran said...

SALAM,
BERUSAHA, BERTERUSAN, BERDOA DAN TAWAKAL ! INSYAALLAH KITA AKAN BERJAYA

kiwi said...

InsyaAllah bleyh dpt dekan..study..chayo2 ^^

Kyuubi_85 said...

@Amir Izzat
ok2 wa belajar.. kih3

Kyuubi_85 said...

@FarhanaDr
ehehe jom! :)

Kyuubi_85 said...

@luahfikiran
yup, thx :)

Kyuubi_85 said...

@kiwi
boleh lg ke? huhu