Blog Diserang Anonymous!

Wah, selama ni anonymous yang datang blog ni saja nak spam kat komen. Tapi kali  ni lain pula yang datang. Anonymous kali ni komen dalam bahasa melayu! Aku tak sangka jugalah blog murahan dan tak popular macam blog ni boleh diserang Anonymous. Siap kata blog macam sampah saja. Kalau korang nak baca komen si anon ni, boleh baca kat post, Filem Terbaru 2010 - Red.

Blog ni macam sampah ke? wa tak nampak pun sampah bersepah sana sini. huhu. Sorry la anon kalau lu datang sini cari benda yang wa tak tulis. Serius wa nak minta maaf. Wa budak baru belajar. Umur blog baru setahun jagung so wa tak berpengalaman sangat pun. Wa pun tengah nak cari indentiti blog ni.

Tapi wa kecik hati sebab blog wa bukan famous mana pun. Setakat 40 hingga 50 unique visit setiap hari, lu nak jugak kondem wa. Tapi terima kasih sebab hari ni boleh tambah 1 unique visit dari si anon. hihi.

So pada si anon, kalau lu rasa blog wa macam sampah, sila datang balik dan ajar wa nak blogging supaya blog ni tak macam sampah. Wa rileks je~

Terima kasih anon sebab bagi komen yang jujur. Wa tahu blog wa macam sampah tapi takde pun orang nak bagitau.


16 Komen:

cikgu isza said...

sabar je lah..
sampah pun ada gunanya kan3...

suffer8zine said...

mak ai, ape komen mcm tu? anony lak tu

Jard The Great said...

errrr.. hehehe.. jgnla kecik hati.. ade anon maknanya blog neh makin dikenali

FarhanaDr said...

Cabaran dunia blog.. Heeeee.. Terus berjuang menulis dan memperhebatkan blog.. :)

anyss said...

Salam,
Waaaaaaaa tulus dan ikhlas dia tampal komen, tapi malu nak tampal muka bagi tau identiti hu hu hu

Tak payahlah kesah dengan orang yang "lempar batu sembunyi kepala" gitu...tadak keja lah tu

noreed said...

mak ai, dasat nyer komen...huhuhu. terguris-guris hati bila baca

ejaa said...

hahaha anon si jeles. hehehehe. oi g ler track ip die pastu ko g trace pastu ko g report kat ISP. hehehe tipu je.

Snoop said...

huh.ada jugak org mcm tu..
sabar je kyubi.... org ni mcm2 perangai...

maslinamansor said...

sabar je kyuubi.

Azman Roslan said...

jangan layan orang tu..

Sumijelly said...

ala...lantak pi la apa org nak kata..
kalu setakat 1 jer tak suka tp ada 100 yg suka..
baik teruskan jer kehidupan...hehehe

abaikan jer..heheeh

Sumijelly.com

toyolkiut said...

emm..
tu la org bijak pandai ni, kan..
nk ajar kita ia xmau, kutuk lg memanjang..
tp TK suka lepak sini, bnyk info mnarik TK dapat..
agak2nya klau si anon tu gi blog TK ia mesti cakap lg teruk kot..maklum la blog baru nak kuar akar, pucuk pun blm tunjuk muka lg..

noor afzan said...

ni dah macam blog femes..
de anony..

Fitrihadi.com said...

hohohh biar je..bukan dapat pe pun kalau layan..

hudhud said...

let them be la you. anon mmg cmni. mengata org pandai tp pengecut je semua. keep on blogging ok. semua org pun mula dr bawah :)

faeznaem said...

poyo gile anony..