BlackBerry® Torch™ 9800 In Town Now!


Adakah anda seorang peminat telefon pintar? Atau dalam bahasa orang putehnya, smartphone? Atau adakah anda seorang pengguna smartphone yang sedia ada dan ingin merasa kelainan dari smartphone yang lain?
Kalau jawapan korang adalah ya bagi soalan-soalan diatas, pasti korang terliur bila Nampak smartphone seksi terbaru yang akan dibawakan kepada anda oleh Celcom, BlackBerry® Torch™ 9800! Aku bukan lagi terliur, terpukau beb!

Tengok betapa seksinya Blackberry® Torch 9800 Ni. Kalah Wanita paling seksi Di Dunia Ni haha

Kenapa Korang Harus Pakai Smartphone BlackBerry® Torch™ 9800 Ni?

Smartphone BlackBerry® Torch™ 9800 mempunyai fungsi BlackBerry® keyboard dan juga touch skrin 3.2 inch untuk pengalaman yang lebih best. Jadi kalau korang yang malas nak tekan-tekan keyboard ni, pakai saja fungsi touch screen ni. Pasti orang sekeliling pun terliur tengok korang pakai smartphone ni. Haha. Oops!


Sebab tu, aku pun nak Blackberry® ni, nak gantikan Phone cap ayam aku tu. Sakit jari den nak type mesej bila mesej cik awek.  Hehe


 
Untuk korang yang suka dengar lagu, atau tengok video, jangan bimbang. New BlackBerry® ni mampu memenuhi keperluan korang! Dengan memory  8GB, korang boleh lagi upgrade memory kepada 32 GB! Weh! Takan tak cukup 32 GB nak simpan Lagu! Siap boleh simpan Movie lagi!

Dan ni khas untuk awek-awek. Kenapa aku cakap awek? Sebab Blackberry® ni juga dilengkapi dengan kamera 5 megapixel. Disamping tu juga, ianya dilengkapi dengan 11 photo modes! Hah, korang nak gambar malam ke siang ke bangun subuh-subuh terus nak tangkap gambar ke no hal. So fungsi ni memang sesuai untuk awek.  Awek kan suka ambil gambar? Hehe betul tak? Kalau awek pakai smartphone ni, pasti lelaki-lelaki di sekeliling pun terliur tengok korang. Oops!

Tak cukup dengan gambar? Nak rakam video? No hal. Blackberry® ni juga dilengkapi dengan  perakam video. Semua ada beb!

 

Korang nak apa lagi? Nak online facebook dan twitter 24 jam? No hal. Pada yang kaki facebook dan twitter, smartphone ni mampu memenuhi nafsu online korang.  Dan lagi, dengan hanya sekali tekan saja dah boleh update status korang di facebook, LinkedIn, Buzzd dan banyak lagi.

Kalau nak browse internet, korang boleh bukak new tab banyak-banyak.  Dah macam notebook la pula kan? Jadi kepada blogger sekalian alam, korang boleh blogwalking dengan menggunakan ni saja. Hik3

Korang ni Seorang yang Berkerjaya?

Kepada mereka yang berkerjaya dan selalu berhubung melalui email. Korang boleh menerima dan menghantar email menggunakan Blackberry® Torch 9800 ni. Dan korang jangan bimbang punyalah,  sebab Celcom ni adalah penyedia perkhidmatan yang paling pantas, terluas dan paling jelas di Malaysia. Jangan risaulah kalau korang takut no coverage. No hal punya

Sebab Kenapa Korang Mesti Guna Celcom Exec 50

Paling best kalau korang pakai Celcom Exec Postpaid plan – Celcom Exec 50. Boleh dapat dengan harga RM50 sebulan! Dan lagi korang boleh dapat automatic diskaun 30% setiap bulan.

Hah, kalau nak jimat banyak lagi, korang pakai la banyak-banyak. Sebab konsep Celcom, The more You use, The more You save! Maksudnya, lagi banyak korang pakai, lagi banyak lah korang jimat kan?

Dan kalau nak bergayut pun senang. Hanya 15 sen seminit untuk panggilan ke semua nombor. So nak buat panggilan untuk mana-mana nombor pun senang. Nak mengurat awek lain ke, laki lain ke, senang. Tak payah pakai banyak-banyak nombor. Pakai ni saja. Hik3

Dan lagi, kalau korang sign up dengan Celcom Exec 50, korang boleh dapat FREE Celcom Broadband plan untuk 1 bulan dgn speed 384 kbps!

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang plan ni, sila terjah Celcom exec 50 plan.

Bila Pelancaran  Celcom Blackberry® Torch 9800 Ni?
Siapa yang nak terjah Blackberry® Torch 9800 ni awal-awal dan menyaksikan sendiri keseksian Blackberry® Torch 9800 ni, Celcom akan melancarkan Blackberry® Torch 9800  ni pada 29 October 2010. Semasa pelancaran tu korang boleh menang banyak hadiah. Ada juga macam-macam activiti yg menarik!

Pada siapa yang tak sabar nak tunggu pelancaran Blackberry® Torch 9800 Oleh Celcom ni, Sila buat Pra pendaftaran Di laman Web Celcom ni.

Jadi pembeli terawal, sebab ada beberapa barangan yang Celcom akan bagi pada 100 pembeli pertama iaitu;

- Jabra Bluetooth Headset worth RM125
- 8GB Micro SD Card worth RM68
- Energizer Portable worth RM58

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Blackberry® Torch with Celcom Postpaid plans boleh lah korang pi kat Sini.


Hah, tengok si Lewis Hamilton pun pakai dah Blackberry® Torch 9800 ni. Korang bila lagi?


2 Komen:

syahrilhafiz said...

uih smartphone..sapa tak nak?hehe

suffer8zine said...

wahhhh! nice bro!

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP