Amber Chia Dah Dapat Baby, Baru Korang Nak Cari Siapa Husband Dia

Dah ramai kan orang dok cerita pasal Amber Cia bersalin hari tu. Nampaknya si Amber Chia dan husband dia, Adrian Wong pun dah bergelar mama dan papa. hihihi. Menurut sumber, baby diorang ni mirip bapanya, Adrian Wong. Mesti comel gitu baby diorang. ehehe. Meh tengok jap gambar baby Amber Chia dan husbandnya, Adrian Wong.


Bila dah besar, kulit dia ni putih melepak, sebab kata orang kalau bayi yang baru lahir kulit warna merah mesti bila dah besar, kulit diorang putih. Kalau warna putih pula mesti jadi gelap bila dah besar. Tapi aku tak tahu la pula betul ke tak. Ni kata orang, bukan aku. hehe

Balik pada tajuk, bila si Amber bersalin, tiba-tiba saja orang nak cari siapa husband si Amber Chia ni. Masa diorang kahwin dulu, tiada pula. Entri pun dah lama ditulis, beberapa bulan yang lalu lagi.

keyword yang masuk blog ni

Tengok kat atas, itulah keyword yang masuk blog ni sejak amber Chia melahirkan anak hari tu. Padahal amber Chia dan si Adrian Wong dah lama pun berkhawin, dah berapa bulan dah. Keyword ni mesti datang dari entri Pengantin Berharga RM2 Juta ni. Ke diorang ni tak up to date? hihi Baby dah keluar, baru nak cari siapa bapa baby tu ye. Kesian kat Amber. haha

Apapun tahniah diucapkan kepada Amber dan suami, Adrian sebab dah jadi ibu bapa. :)
p/s Bila pula turn aku nak kawen nih!


6 Komen:

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

hehe memang kesian amber. tp x tau lak den yg die dah beranak. hoho. sah2 tak up to date. die kawen den tau la. :)

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


http://hanalovenest.blogspot.com/2010/10/rahsia-kekal-langsing-u-must-read-this.html

maisyara Pot! Pot! said...

siapa amber chia ni? tak kenal ar T___T

Sharinginfoz said...

biasalah kan nak cari pasangan nya

Jard The Great said...

ikut rupa bapa? oh noo!!! hehehe... tahu kan rupa bapanya camna?

suffer8zine said...

wahhhh sepet sepet

zai said...

rupa bapa die tak hensem la kyuubi!!

betul, ko mesti time lahir dulu merah, dah skrg ko putih