Aktiviti Dikala Bosan

Banyak sebenarnya aktiviti yang kita boleh lakukan kalau tengah bosan. Dikala member untuk diajak keluar jalan-jalan ke atau lepak kat shopping complex tidak available. Layan movie ke, update blog atau dengar radio. Tapi rasanya masyarakat sekarang lebih gemar layan facebook dan twitter kan?

Member aku sorang ni, kalau masa free dan tiada benda nak buat, mesti hari tak sempurna kalau tak layan movie atau drama. Sekarang dia tengah layan Supernatural Season 1 sampai season 4!

Aku tak layan facebook dan twitter sangat. Cukuplah buka facebook dan twitter 15 minit setiap hari. Serius wa tak tipu! Program aku selalunya adalah layan game Counter Strike! Siapa yang tak kenal game ni? Game ni adalah game main tembak-tembak. Polis lawan penjahat. hehe.


Fire in the hole!


 Tengah merancang serangan dengan ahli kumpulan

 Geng Penjenayah menggunakan senapang Jenis Ak


Yes! I kill you man? Want to fight anymore? @#$%&*(


Tapi kalau dah terlalu asyik dengan games pun tak baik juga. Sekurang-kurang ini adalah cara untuk melepaskan tekanan dan kebosanan. Lebih baik dari buat benda yag berdosa kan? Dan jangan jadi addict pula dengan games. Nanti kang dari pagi sampai ke malam asyik dengan games je. Kerja semua tak jalan.

p/s mood masih merudum akibat komen anonymous semalam


5 Komen:

suffer8zine said...

wahhh cs

Kyuubi_85 said...

@suffer8zine
tau takpe :)

Fitrihadi.com said...

main dota ar bro...lagi mencabar minda dan matematik..hehehe

Kyuubi_85 said...

@Fitrihadi.com
oo yakah? ok baik lepas ni wa nak main dota la.. hihi

syieda :) said...

waa! lame xmen cs.
hee ;)