Akhirnya Dah Ubah Juga

Hari ini, 16 Oktober 2010 akhirnya berubah juga nama blog ni dari Everything Beautiful kepada Blogger 20 Sen. Memang dah lama nak tukar tapi mood nak tukar tu belum sampai. So hari ni kot mood tu sampai. haha.

Lepas ni, korang jangan ingat pada Everything beautiful lagi k. Tapi ingatlah si kyuubi, blogger 20 Sen ni. Takde benda pun yang beautiful kat dalam blog ni. hihi

Sebenarnya ni adalah salah satu blog rebranding yang aku maksudkan dulu, nak cari nama blog yang lagi unik dan senang nak ingat. Lagipun, rasanya belum ada blog yang bagi nama macam ni kot. Kalau everything Beautiful tu, search kat Google takde keluar punya blog ni. Semua keluar orang putih punya.

Mungkin lepas ni kalau bosan dengan nama ni, nak tukar lagi kot. haha

p/s unik tak nama tu? ke macam sampah?


13 Komen:

suffer8zine said...

hehe. same la kit, blog kapal karam :P

FarhanaDr said...

Kih kih.. Unik unik..

Tapi nape 20 sen? Ape signifikannya 20 sen? Heeee.. :)

Tapi saye selalu ingat blog ni dengan nama Kyuubi.. Heehee..

cikgu isza said...

nakk 20 sen..
:D

Sya Isya said...

Nape 20 sen ek? ada sejarah ke?

toyolkiut said...

unik..
tringat citer bujang lapok p.ramlee..
20sen...

ejaa said...

hahah dulu aku ingt ko ni ppuan whahaha. sebab beautiful hehe

Kyuubi said...

@suffer8zine
haha, nama yg pelik lg bagus kan :)

Kyuubi said...

@FarhanaDr
hehe.. entahla.. tiba2 je teringin nak bagi nama 20 sen. takde maksud pun :)

Kyuubi said...

@cikgu isza
jom lawat blog 20 sen ni. kot2 jumpa duit 20 sen.. hehe

Kyuubi said...

@Sya Isya
takde maksud pun. just suka2 hihi

Kyuubi said...

@toyolkiut
hihi. toyolkiut pun unik gak.. :)

Kyuubi said...

@ejaa
haha.. teruk2! aku lelaki beb!

improveslife said...

nk kena rebranding jg ni..
duaposen... :D