Ubat baru Untuk Selesema

Biasanya, kalau kita kena penyakit selesema, perkara pertama yang kita ingat mesti nak cari  kedai ubat, nak beli ubat kan. Kalau tak pun mesti cari klinik yang dekat nak minta ubat.

Kalau doktor tak bagi ubat, paling tidak pun doktor akan bagi ubat yang kebanyakan orang ngeri nak kena, termasuk aku. hehe

Tapi tahu tak korang, clorox dah keluarkan produk yang mampu membunuh virus selesema? kalau korang dah tahu baguslah. Tak payah lagi aku nak terangkan.

Benda ni korang boleh rujuk sendiri kat website clorox ni disini. So, kalau korang kena flu la, tak payah susah-susah pegi klinik lagi, pastu kena suntik dengan abg doktor yang hensem, atau adik jururawat yang cantik. Tak payah susah-susah cari kedai ubat.

Pegilah dekat kedai runcit yang berdekatan, belilah clorox. Minumlah sebagai pengganti ubat, pasti mujarab! Bukan virus je yang terbunuh. Yang meminum pun terbunuh sama!

8 Komen:

Cik Bucken said...

hehe..nih virus xsmpt nk mati dlu tp tuan pd pengidap flu yg mati dlu...msia?dh ade yg jual keh?

Kyuubi_85 said...

@Cik Bucken, hahaha.. betul2.. tak patutlah diorg buat slogan mcm tu..

rasanya dah ada.. aku jumpa kat rumah clorox tu, rakan serumah beli. sbb tulah keluar idea nak tulis post ni.. hehe

maisyara Pot! Pot! said...

sangsi pula nak beli clorox tu. hahaha. kang tak pasal2 tak sempat raya dah KO xD

Kyuubi_85 said...

@maisyara Pot! Pot!, hahaha 2la pasal...

Jard The Great said...

selamat hari raya beb =)

Yatre Hayati said...

eh eh eh...boleh berkesan ke ni?? cuak ke bebeh jer nak menggunakannya.

Kyuubi_85 said...

@Jard The GreatSelamat hari raya juga pada akak Jard :D

Kyuubi_85 said...

@Yatre Hayati Haha.. boleh kot.. tapi org yg minum tu pun sekali terbunuh mcm virus tu.. mcm membunuh diri la namanya huhu