Siri Terbaru Harry Potter: Harry Potter and the Deathly Hallows

Siapa peminat Harry Potter Sila angkat tangan! Bersedialah korang sebab tidak lama lagi, filem Harry Potter terbaru, Harry Potter and the Deathly Hallows akan ditayangkan! Siapa yang tak teruja? Aku dah teruja sangat lepas dapat tahu siri Harry Potter terbaru ni akan keluar panggung :)


Dengan pelakon yang makin tua nampaknya, si Hermione yang dibawakan oleh Emma Watson makin cantik dan seksi pula. Si Potter pula makin hensem nampaknya. Macam filem Kali ni lebih best dari yang siri yang terdahulu. Tak sabar nak tunggu.




Filem ni dijangka akan ditayangkan pada 19 November. Tak lama lagi, macam tak sabar ye nak tunggu :)

So, sebelum tu, mari kita sama-sama saksikan trailer filem Harry Potter yang akan keluar tidak lama lagi, Harry Potter and the Deathly Hallows!





10 Komen:

Bintun Sazali said...

trailer tak same ngan crite yg sbnar..nk cite full..:p

nway,sy minat sgt ngan citer ni!!..^^
cume yg kesalnya,lom smpat lg tgk siri last sblm cite yg baru nk kuar ni, siri yg ke 6(lau tak silap r..-slh ke betul ek?huhu)

leh bg suggestion mana2 web tuk sy dwload full movie?tq~

Kyuubi_85 said...

@Bintun Sazali
sama la dengan aku gak. Bnyk tinggal siri sebelum ni..
Kalau nak web tuk download movie, aku slalu cari kat sini; http://warezforum.info/
boleh register pastu cari link movie, leh download bnyk2 tp x pasti ada ke tak movie yg kita nak..

Sharinginfoz said...

filem yang ditunggu ramai

tehr said...

yang lama2 belum habis tengk lagi
heheh - dah ada pulak sambungan

Kamil ace[tm] said...

ni bwt ak teruja ni..hehe

Bintun Sazali said...

thankz bro!..^^

Kyuubi_85 said...

@Sharinginfoz
ahaha, betul2. ramai rasanya tgu filem ni.. trmasuk aku.. ehehe

Kyuubi_85 said...

@tehr
haha. tekpe tgk dulu mana yg sempat. yg lain tgk kemudian hehe

Kyuubi_85 said...

@Kamil ace[tm]
ooops! heheh

Kyuubi_85 said...

@Bintun Sazali
info harus dikongsi bersama :)