Siapa Nak tukar Link? Jom Exchange Link!

Ini Adalah Sticky Post Sehingga 26 Sept 2010, Sila Scroll kebawah untuk entry Terbaru!

Straight to the point, semua link hasil aku exchange link dengan korang semua dah hilang. Ini disebabkan oleh serangan tuperware dan malware! (diorang ni adik beradik kan?) hehe, gurau sajalah.

Sebenarnya, selepas aku tukar ke custom domain semalam, bila aku sedar, semua blog link hasil dari exchange link dah hilang. Aku tak backup pun link tu sebabnya aku tak tau pula kalau tukar ke custom domain akan kehilangan blog link yang ada. huhu.

So, di sini aku dengan rendah hati dan tulus ikhlas tanpa segan silunya menjemput korang semua yang berminat nak tukar link dengan aku untuk bertukar link. Caranya mudah sahaja, korang komen saja kat post ini atau mana-mana post dalam blog ni. Nanti aku akan update blog link dalam blog ni.

Tapi ada syarat, korang pun mestilah letak link blog ni kat blog korang. hehe. Dah namanya tukar link kan? :) so, dalam masa 24 hingga 48 jam, aku akan review blog korang. Kalau link blog ni tiada dalam blog list korang, secara automatik link korang akan diremove dari blog ni.

Dan kepada yang pernah exchange link dengan aku, tolong inform kat aku supaya aku boleh letak balik link korang tu kat blog ni. :) Kerjasama amalan mulia kan?

So, akhir kata majulah sukan untuk negara! hehe


37 Komen:

luahfikiran said...

SALAM,
KITA SALING MEMBANTU

Kancilbiru said...

kancilbiru nak!

http://www.kancilbiru.com/

nanti KB letak url ko yer..:)

~~Ciklinn~~ said...

nah simpan link akak kalu idak akak panggang kamu panas2.. hahahaha... akk pun aritu camni... naik gegel jari jemari mulus ku menaip link yg baru...

~~Ciklinn~~ said...

eh lupa tinggal link lak... bengong aku kan..

http://www.ciklinn.com/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

:-)))


nakkkk :)

wawan said...

Wawan nak jugak!!!

http://www.wanazwani.com/

Kyuubi_85 said...

@luahfikiran
abang nak exchange link ke? bak sini link.. kalau nak :)

Kyuubi_85 said...

@Kancilbiru
dah letak link akak kb kat sini :)

Kyuubi_85 said...

@~~Ciklinn~~
haha.. link akak pun dah letak sni :)

Kyuubi_85 said...

@miss lolly a.k.a luvfareda
mana link? uhuhu

Kyuubi_85 said...

@wawan
dah letak!! ehehe

Snoop said...

nak tukar juga..dah letak dah.. http://nsnoop.net/exchange-link

wawan said...

TQ =)

enyheartsdiamond said...

http://enykikilaladediamond.blogspot.com

enyheartsdiamond said...

http://enykikilaladediamond.blogspot.com

suffer8zine said...

ok bro, exchange. link ade kat list 'Blog Paling Tip Top :P'

http://suffer.frenzyfm.my/

anak jawe said...

waduh.. bro mmg xleh buh link blog lain kat blog bro...

bro xpsang plugin untuk tue...

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

noor afzan said...

link saya ya..

http://noorafzan.blogspot.com/

Kyuubi_85 said...

@anak jawe
x pe. senang je nak cari link bro.. :)

cikgu isza said...

jom tukar link,
saya masukkan dalam list 1 yer..
http://chekguisza.blogspot.com/

Aizat Shafiq said...

jom kita bertukar-tukar link...

http://www.aizatshafiq.com

sudi direview?
jom check kat sini...BLoglist Aizatshafiq.com

ejaa said...

nakkk!

cik-ejaa.blogspot.com

ieQa sWetLuv said...

mau jugak ya..hik3 =)

chentamaneesku.blogspot.com

Azman Roslan said...

sudah aku masukkan link ko.. masuk link aku lak..

www.azmanroslan.com

eija jiejaja said...

eija dah lama link blog nih kat blog eija...
(^_^)

Kyuubi_85 said...

@eija jiejaja
oo yeke? ok nanti aku letak link ko kat sini ye :)

anyss said...

Salam,
Dengan muka tak malu langsung...saya pun nak tampal link kat sini

http://annieyss.blogspot.com/

Kyuubi_85 said...

@enyheartsdiamond
dah lebih 48 jam, memandangkan link aku tiada dlm blog any, aku akan remove your link from here.. harap maaf

Sumijelly said...

eh..sumi punya ada letak tak??hehehe

http://sumijelly.com

Sumijelly.com

Kyuubi_85 said...

@Sumijelly
kak, dah letak! :)

Kyuubi_85 said...

@ieQa sWetLuv
ko x letak link aku, so aku remove link ko di blog ni.. huhu.. kalau nk letak balik, inform me..

zuanxi said...

bro...

http://improveslife.blogspot.com/

da add link ko.. apa2 bgtau. :D

munna said...

orang dah jemput kita lagi suka

http://manmunna.blogspot.com

munna dah add dlm bloglist munna

munna said...

ni link munna

http://manmunna.blogspot.com

Amir Azros said...

Salam Perkenalan


Saya Berminat Untuk Exchange Link ;)


Amir Azros
Admin Blog Pakar Keluarga

Anonymous said...

Saya terkesan membaca seperti cerita yang kuat tentang Blogger: Blogger 20 Sen™ - Post a Comment. Saya akan posting link di situs kupon saya untuk posting blog ini . Aku akan kembali untuk membaca lebih.

Anonymous said...

Terima kasih webmaster untuk suatu posting blog yang bermakna . Saya terkesan dengan pandangan Anda pada Blogger: Blogger 20 Sen™ - Post a Comment.