Powerfull Tool Untuk Link Exchange

Semua Blogger pasti tau kelebihan teknik Exchange link dimana ianya mampu meningkatkan traffic blog atau laman web disamping boleh meningkatkan PageRank. PageRank penting bagi laman web dimana ianya membolehkan satu-satu laman web muncul dalam enjin carian dengan keywoard tertentu. Semakin tinggi PageRank sesuatu laman web tersebut, semakin mudahlah ianya muncul dalam enjin carian.

Jadi Kali ni, aku nak share dengan korang semua, satu tool link exchange yang boleh digunakan untuk aktiviti link exchange ni. Ianya mudah digunakan, just masukkan nama yang korang inginkan ianya muncul dalam link korang, pastu masuk kan link site korang dan submit. Senang kan? Dan pendaftaran pun free je. Tak payah bayar. Tapi kalau korang nak jadi member exclusive, kenalah bayar.

Tool ni dipanggil Mister Linky. Kalau korang berminat nak install tool ni kat blog korang ke, boleh pergi ke laman web Mister Linky ni. Pendaftaran senang je. Lepas submit, kurang 1 minit activation code dihantar ke inbox email korang. So apa tunggu lagi? Jom Tukar-tukar link.

Kyuubi pun dah letak fungsi ni. Kalau korang nak letak link korang, sila pergi sini. Kalau tak pun korang boleh pergi kat navigation bar blog ni dan cari tab exchange link. Jom tukar link sekarang! :)