My First Churp-Churp Earning!

Akhirnya murah hati juga churp-churp bagi aku assignment. Tak banyak, 1 je. hehehe. Setakat 1 assignment pun nak sibuk kan? Lain lah korang yang dah berkali cashout duit churp-churp tu. Aku baru dapat 1 assignment. So korang bayangkan sajalah baru berapa earning yang aku dapat.


Apakejadahnye baru dapat 48sen pun nak heboh! haha! Saja je nak tengok berapa lama baru aku dapat cashout duit churp-churp ni. Nak sampai RM100 tu korang rasa nak ambil masa berapa tahun? huhuhu. Sekarang ni pun ada 5 assignment baru yang aku dah hantar tapi sedang tunggu approval. Duit blog ni aku dah pernah rasa, sekarang nak tunggu churp-churp pula. Tapi entah nak tunggu sampai bila kalau macam ni. haha.

Kata orang, "usaha tangga kejayaan". Dan ada orang kata, "kalau tiada nasib, seberapa banyak kita berusaha pun takan ada hasil yang best". Betul ke? Apa pula pendapat korang?


8 Komen:

suffer8zine said...

fuhhh bnyk lagi tu nk tebus

tehr said...

sikit2 lama2 jadi banyak
hehehe
tak apa, dapat sikit pun satau kejayaan juga
ada yang langsung tak dapat apa2 lagi

maslinamansor said...

lama2 nanti banyak la tue...

.::WaNiE::. said...

hehehehe

takpe first is always a start to something hikhik

encHIx laNDax said...

ok la tu brooo~hehe~banyak gak tu~ngeee

Kancilbiru said...

takpa sikit2 lama-lama jadi bukit kan..:) ok daripada org yang tak dak langsung dan tak join langsung..:)

izulman said...

nice start :D

regards from sydney,
izulman ;)

Amir Izzat said...

wah! best pe..hehe..nanti banyak la tue.. tunggu sekejap je..pejam mata anda..bayangkan earning tue byk..nti byklah..hehe