Lady Gaga Pakai Baju Daging

Orang kat dunia ni dah betul hilang akal ke? Kat negara kita Malaysia heboh dengan pembunuhan kejam Jutawan kosmetik. Kat Tempat orang pula lain hal terjadi.

Kalau sebut Tentang Lady Gaga, mesti korang semua kenal kan? Siapa yang tidak kenal penyanyi popular ni. Mungkin Lady Gaga ni pun dah tak berapa betul otaknya juga. Semasa menghadiri Majlis Anugerah Musik Video, MTV, Lady Gaga memakai pakaian yang diperbuat daripada daging.

Lady Gaga dengan pakaian yang diperbuat daripada daging.

Pelik tak? Kalau korang, sanggup tak nak pakai baju macam ni? Tapi bagi Lady Gaga, dia mempertahankan tindakannya memakai baju yang diperbuat daripada daging.


20 Komen:

cik elina said...

itu daging fresh fresh ke ?
gila lahh.
uhukk

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

tak busuk ke? euww

najib said...

byk bakteria tu,isshh

Kyuubi_85 said...

@cik elina
dah kering kot, tp still rasa geli gak nak pakai..

Kyuubi_85 said...

@Bulan Di Langit Osaka Biru
haha entah.. g tanya si lady gaga ni jom..

Kyuubi_85 said...

@najib
entahlah. diorg ni ada2 je idea gila

DaHLia said...

erkk gelinyerrrr

FarhanaDr said...

Hahahahahaha.. Dia memang pelik dan berani..

Afif fahmi said...

GELI NYE! Pergh! Tak sanggup aku! Manusia zaman sekarang ni, pelik2.

aaron solibun said...

dui evil....!!!!!

enyheartsdiamond said...

eyuxxx! mesti hanyir!

cikgu isza said...

kain dah habis ke apa dia ni..

maCy said...

takde bau ke

Kyuubi_85 said...

@DaHLia
haha, dia ni saja yang berani nak ubat mcm ni :)

Kyuubi_85 said...

@FarhanaDr
lain dr yg lain kn :)

Kyuubi_85 said...

@Afif fahmi
hahaha.. zaman dah makin maju, tak nak pakai pakain dr kapas ke apa haha

Kyuubi_85 said...

@aaron solibun
hahahaha

Kyuubi_85 said...

@enyheartsdiamond
tau takpe :)

Kyuubi_85 said...

@cikgu isza
duit habis beli kain. daging lebih murah dr kain kan? :)

Kyuubi_85 said...

@maCy
kalau busuk bebau kot haha