Contest Terbaru, Menangi Hadiah Lumayan Bernilai RM110!

Wah! wang besar untuk dimenangi! :)

Dah lama sebenarnya aku tak join mana-mana kontest. Sebabnya? Entahlah, mungkin belum ada mood agaknya nak join kontest ni. Lagipun baru saja 3 minggu aku bersatu semula dengan lappy kesayangan yang jatuh sakit beberapa bulan lepas. hehe. So kontest apa aku join kali ni? Jom mengintai orang mandi kontest ni!


Kontest ni sebenarnya dianjurkan di blog farahwahida.com. Dia ni banyak rezeki berblog sebenarnya. Kontest ni pun diadakan sempena memperkenalkan blog baru farah kat lirik lagu ni. So siapa yang memang suka cari dan kumpul lirik lagu, sesuai sangatlah! :)

Dan lagi satu, kalau korang nak peluang nak menang tu tinggi, boleh hantar seberapa banyak penyertaan yang korang suka. Tapi dengan syarat mesti guna blog yang lain, tak boleh guna blog yang sama untuk semua penyertaan dan umur blog korang mesti 5 bulan ke atas.

So, sesiapa yang terasa nak join sama, ni syarat-syarat yang aku copy paste. hehe

1. Pertama sekali kena jadi follower di blog Lirik Lagu
2. Kena Subscribe Feedburner di blog Lirik Lagu ( ada di bahagian sidebar atau pop up, 
    masukkan email dan klik subscribe)
3.Tulis post tentang contest ini di blog anda dengan syarat di numbor 4
4. Link ke blog lirik lagu dalam format seperti ini Lirik Lagu dan link ke post ini
5. Sertakan sekali email anda dalam entri untuk pengesahan dari pihak kami

Tarikh tutup penyertaan adalah 3 November 2010. Contest ini berlansung selama 50 hari bermula 13 September 2010. So masih ada banyak masa nak join.


Hadiah yang bakal dimenangi pula adalah seperti berikut;

Pemenang Pertama – Wang Tunai RM50 atau top up RM50 (maxis, celcom, digi)

Pemenang Kedua – Wang Tunai RM30 atau top up RM30 (maxis, celcom, digi)

Pemenang Ketiga – Wang Tunai RM20 atau top up RM20 (maxis, celcom, digi)

Pemenang Keempat – Wang Tunai RM10 atau top up RM10 (maxis, celcom, digi)

Pemenang Kelima – Wang Tunai RM5 atau top up RM5 (maxis, celcom, digi)

Hadiah pun berbaloi gak kan? So meh join ramai-ramai! :) Sebagai confirmation penyertaan aku, ni adalah email aku: larrieda@gmail.com


6 Komen:

Sharinginfoz said...

apa lagi jom join

suffer8zine said...

sampai 5 pemenang ni

tehr said...

moga2 menang
hadiah kongsi boleh?
hehehe

Kyuubi_85 said...

@Sharinginfoz
jom2 kita join ramai2 :)

Kyuubi_85 said...

@suffer8zine
tulah pasal, peluang bnyk skit :)

Kyuubi_85 said...

@tehr
haha, kalau menang topap 5ringgit nak kongsi apa? haha