Buffered Earning Berderet!

Wah banyaknya Buffered ads masuk kat blog aku kali ni. dalam 4 bulan je Dalam 14 biji buffered earning masuk dalam blog 20 sen ni. Kalau korang tak percaya, jom tengok screen shot ni.


Ni adalah buffered earning yang dah jadi metered earning. Lagi ada 4 buffered earning masih aktif. Tapi kalau korang tengok betul-betul, korang perasan tak? Paling banyak pun buffered earning ni cuma 90sen je! huhu Dan kalau korang orang yang kuat perasan, mesti korang perasan tarikh buffered ni, ianya tarikh bermulanya aku tak aktif blogging dalam tahun ni iaitu pada bulan mei.

Tengoklah Trafik blog den ni yang macam haram

Sikit punya pandai Buffered ads ni. Masa aku tak aktif update, masa tu la dia nak lekat kat aku ye. Dah x update, trafik pun macam haram. Lepas ni aku yakin sampai hujung tahun pun menangis air mata darah la aku nak menunggu Buffered ads ni lekat kat tempat aku ni. Sekarang aku dah aktif balik, tak ada pula Buffered ads yang baru nak lekat disini. Haiya, ini macham aa, tala boleh jadi oo.


11 Komen:

DaHLia said...

nuffnang bagi tu nk suruh pembakar semangat balik utk blogging tuu :D

saya_arief said...

pergh..beshhh..

Sharinginfoz said...

banyaknya BE, manfaatkannya

Sya Isya said...

wow! banyaknyer..kaya buffered betul blog ni. Sya sebulan dapat 2 je. bln ramadhan kurang aktiviti berblog, syawal dapat 1 je buffered. la ni ada 3 je BE sedang menari. Terror lah, kyuubi, tak aktif pun dapat bnyk buffered. Rezeki murah betul ni. :D keep blogging, ya!

Kyuubi_85 said...

@DaHLia
mungkin kot.. hehe

Kyuubi_85 said...

@saya_arief
best apa lak klau BE betimbun tp trafik cam haram.. huhu

Kyuubi_85 said...

@Sharinginfoz
dah x sempat nak manfaatkan.. dah jf metered semua

Kyuubi_85 said...

@Sya Isya
rezeki x murah sbb x ada traffik masuk.. huhu

Afif Fahmi said...

Wah ! beruntungg nye! Perghhh. best ah dapat macam ni. Hehe. try tgk web aku pulak, xde la nak dpt buffered earnings ke ape ke. aduhhh. http://www.afiffahmi.com

kelhome said...

tak pe bro.. tak lama lagi banyak la BE tu.

Sya Isya said...

@Kyuubi_85

rezeki murah lah tu walau takde trafik tapi buffered berderet.