Britney Spears Disaman Kerana Berkelakuan Tidak Senonoh

Apa sudah jadi dengan Britney Spears yang terkenal suatu ketika dulu sebagai seorang pop star dan gadis baik? Baru-baru ni, seorang bekas pengawal peribadi, Fernando Flores memfailkan saman terhadap Britney Spears atas dakwaan gangguan seksual terhadapnya.

Britney Spears Suatu ketika dahulu, Cantik dan menarik

She was wearing a white lace, see-through dress," Flores claims. "She walked over close by, intentionally dropped her cigarette lighter on the floor, bent over to retrieve it and thereby exposed her uncovered genitals
Itu adalah antara petikan dakwaan Fernando terhadap Britney. Antara dakwaan lain terhadap Britney termasuk memukul anaknya menggunakan tali pinggang, Memberi anak-anaknya makan makanan yang dia tahu mereka alergi dan mengadakan hubungan seks dalam bilik hotel ketika anak-anaknya ada disana.

Britney Spears Sekarang. Err? Any comment?

Apalah nak jadi dengan diorang ni ya. Dah memang hilang akal ke?

9 Komen:

amira said...

saya dah lama tak suka dia..

hazman aka species1980 said...

nampaknya masih tak settle masalah britney nie....

kisahsensasi said...

Nampaknya pusat pemulihan akhlak dan kaunseling tak dapat merubah karektor die nie

Kyuubi_85 said...

@amira kenapa tak suka dia pla?

Kyuubi_85 said...

@hazman aka species1980 britney ni dah ada masalah mental nampaknya..

Kyuubi_85 said...

@kisahsensasi dia perlukan masa yang lama untuk masuk kaunseling baru ok agaknya..

Pinky Pixie said...

memang prangai dy cmtu kan.. huhu~

Kyuubi_85 said...

@Pinky Pixiedulu tak juga. dia dilabel budak baik. tapi lepas dia berpisah dengan justin timberlake, dia berubah jadi mcm ni...

aaron solibun said...

kasihan juga org mcm ni....kena byk moral support drp fmly n bimbingan agama ....