Rehat Sambil Jawab Tag

Petang-petang macam ni best rehat-rehat sambil minum teh. hehe. sambil-sambil tu nak jawab tag dulu ni dari si kech, luqman, saifulzakwan dan si serol. Aku dah habis exam, korang still nak aku jawab paper ye. nanti korang. haha. Anyway, jom layan soalan-soalan ni.

Rules And Regulation: 
it's harder than it looks copy this  to your own notes,
erase my answer 
enter yours,
tag twenty (20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions,
they have to be real, nothing made up if the person before u had the same first initial, u must use different answer,
u cannot use any words twice and u can't use your name for the boy/girl name question. 

what is your name: Kyuubi
a four letter word: Katak 
a boy's name: Karan
a girl's name: Kencana Dewi 
an occupation: Kerani 
a colour: Kelabu 
something ur wear: kasut 
a food: kuih muih hahaha 
something found in the bathroom: kertas tisu 
a place: Kota Kinabalu
a reason to being late: Kekenyangan, lepas tu tertidur. hehe 
something u shout: Ko, Jaga nanti!! 
a movie title: King Athur 
something u drink: Kuah Kari. hehe
a musical group: Korn 
an animal: kanggaro 
a street name: Kinabalu 
a type of car: Kenari

Adoi! akhirnya siap juga soalan gila ni. Pening kepala gua nak jawab soalan untuk budak genius ni. So Aku nak tag 20 orang lagi budak genius ni. haha

- Zai
- p3perak
- jamalrafaie
- tEDi
- Hazzy
- Fit
- Berd
- maslinamansor
- Wanie
- MaCy
- mohdshahrulhafizi
- farhanaDr
- shashabee
- mijikemamang
- feelinblue
- Zul Efron
- Nursarah
- Amirah
- Maisyara
- Fina


Wahai budak-budak genius, sila jawab soalan-soalan ni ye. Kalau korang tak dapat jawab, tak graduate la korang. hahaha. Gurau je. siapa yang kena tag ni kalau sudi, buatlah. Kalau tak pun takpe :D


~cheers

16 Komen:

Berd said...

bathroom kau memang eropah habes. ada kertas tisu siap. kehkehkeh.

noor afzan said...

rajin nya jawab tag..
skang ni mmg musim kan..

maslinamansor said...

Aik! Kuar kari jadi minuman... memeng pelik la ko kyuubi... :)

.::WaNiE::. said...

muahahaha tak nampak

kakakakaka

thx kerana ingat utk tag saya

Frodo Baggins said...

B ~~~

something found in the bathroom = BERD

Kyuubi_85 said...

@maslinamansor, dah takde idea nak jawab apa kak. hahaha

Kyuubi_85 said...

@.::WaNiE::., hehe. mestilah ingat dengan akak :D

Kyuubi_85 said...

@Berd, haha. habis tu apa benda leh jumpa dlm bilik mandi? takan k****m hahaha

Kyuubi_85 said...

@noor afzan, hehe. dah lama tag ni tp xde msa nak jwb soalan genius ni. huhu

maCy said...

oit! dera maCy! hehe

sI tEDI said...

TQ tag. InsyaAllah ya?

Fina Fento said...

Hee..makasih tag ye..nanti sy buat *'nanti' tu selalunya bermaksud bkn dlm masa terdekat :P

sy usahakan menjawab ye :D

Kyuubi_85 said...

@Frodo Baggins, haha. apa lak si berd buat kat dalam bilik mandi tu? haha

Kyuubi_85 said...

@maCy, kita sama2 saling dera mendera. hehehe

Kyuubi_85 said...

@sI tEDI, ok. kalo ada masa buat, kalau xde takpe :D

Kyuubi_85 said...

@Fina Fento, hehe. ok kak :D