Peluang Menang Wang Besar

Kalau pasal duit, mesti semua teruja kan? Samalah dengan aku, mesti mata terbeliak dan mulut terlopong kalau dengar pasal orang cashout Nuffnang ke, Gooogle Adsense ke. Tips nak dapat duit pun orang suka juga nak tau kan?

So, ni ada peluang nak menang wang besar, MAGGI® MEE MY WAY™ contest. Simple dan menarik kontest ni dan hadiahnya juga menarik. Nak tahu, boleh menang hadiah berjumlah RM30,000! Wah banyak bukan? Cuma Upload video yang menunjukkan bagaimana korang menyediakan resepi maggi tersendiri korang dan korang akan berpeluang unutk menang hadiah!


So, siapa yang berminat nak contest ni, klik je gambar dan sertai peraduan MAGGI® MEE MY WAY™. Manalah tahu korang bernasib baik kan?

Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia? Macamana nak nampak? Kena usaha lebih la kan :D

P/s aku nak join juga tapi takde idea ni..

4 Komen:

Lepat Pisang said...

beST pulak contest ni tapi dapur tengah renovatelah..he..he..

maisyara Pot! Pot! said...

baru ku perasan, sejak kebelakangan ni ku jarang makan meggi! ngeee^^

FITRIHADI said...

kena panggil chef wan gak kalau nak join ni baru leh menang hehe :)


Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!

Mohd Shahrul Hafizi said...

kalau hantar resepi meggi makan mentah camtu je boleh menang tak? hahaha.