Naruto Episod 494

Seperti yang aku janjikan dalam post aku pasal Naruto, aku akan cuba update setiap episod naruto manga. Dan sebenarnya untuk pengetahuan korang, episod naruto akan update setiap hari jumaat. Biasanyalah, so kalau nak cepat dapat update cerita ni, cek dekat Narutocentral setiap hari jumaat.



Ok, Kepada peminat naruto, episod manga terbaru naruto iaitu episod 494 dah pun keluar. So kalau korang nak tengok atau download, boleh cek kat Naruto Chapter. enjoy!