Mood Blogging Membawa Diri

Mood blogging tiba-tiba saja pergi menjauh. Bukan dipinta, tapi ianya datang tanpa diundang. Dengan Masalah masih tak dapat view blog sendiri, buatkan mood blogging aku tiba-tiba hilang. Aku malas menulis, bukan kerana tiada benda nak ditulis, tapi entah.

Aku nak tengok jumlah Visitor kat nuffnang pun tak boleh login website diorang ni. Sangat lambat. Menambahkan lagi mood aku menulis semakin hilang. Aku suspect internet punya pasal, tapi website lain boleh pula aku buka. Laju pula tu.

Aku nak berehat kejaplah dari menulis. Blog murahan macam ni manada orang nak cari pun kalau berhenti menulis.

Nanti kalau aku dah ok balik, aku akan balik juga menulis kat sini.

5 Komen:

Yatre Hayati said...

mungkin mood mau bercuti ke mana-mana kot..

Nazatul shima said...

nape sume org nk bercuti ni?huhu

FITRIHADI said...

tenet prob pun boleh spoil kan idup..susah oo nak idup takde tenet..heh sabau je la.. gi a jalan2..dok depan laptop tak byk bleh buat :)

maCy said...

uhuk3.. sedih2

Eyriqazz said...

take a break bagus bro..melapangkan minda..kembali bila hati sudah tenang...