Kursus Dan Boring

Aku sebenarnya tengah menghadiri satu kursus di kampus aku ni. Dan sebab tulah kalau korang perasan, aku update blog pun jarang. Biasanya aku akan update jam10 hingga jam12 tengahari. Tapi sekarang, disebabkan kursus ni aku kadang update sekali je setiap hari.

Kursus ni pula sebenarnya aku tak berminat pun nak ikut. Tapi dah kena suruh. katanya wajib, so aku dipaksa rela. Kalau tak tak boleh graduate. Apakah peraturan ni? Kursus ni pun berkaitan dengan kerjaya. So, memang tak sesuai dengan aku lah. Aku baru je habis diploma. Lepas ni nak sabung study lagi ke peringkat ijazah. Habis tu buat apa nak sibuk-sibuk ikut semua benda ni. huhu Lepas habis study segala, barulah sesuai nak ikut.

Tapi bila aku dapat tahu, actually benda ni wajib kepada pelajar semester akhir ijazah je. Tapi pengarah kampus yang nak kitorang pelajar diploma pun turut serta dalam kursus ni. Adoi! kalau tak, dah lama aku tidur makan kat rumah tu. huhu. Sekarang aku terpaksa berkurung dalam kampus ni demi nak ikut kursus yang aku tak nak pergi.

Dah tu, kursus ni pun tersangatlah boring. Group aku dapat trainer yang tak pandai nak berkomunikasi dan syok sendiri saja. Sedih babe. huhu. So terpaksalah aku menghadapi sindrom keboringan yang melampau. Dah tak sabar rasanya nak habis kursus ni. Aku nak balik!!

9 Komen:

anisalya said...

sabar je la ye..

zaizax said...

program tu bape lama weh

Sharinginfoz said...

tak apalah lepas habis kursus update banyak2 ya....

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

.::WaNiE::. said...

memula baca confuse jugak sebab rasanya utk ijazah
baru wajib

takpela itu for your own benefit jugak

Kyuubi_85 said...

@anisalya, memang dah sabar sangat dah ni.. huhu

Kyuubi_85 said...

@zaizax, 5 hari la zai. huhu. boring tahap dewa

Kyuubi_85 said...

@Sharinginfoz, kalau aku rajin. hehe aku update banyak2. tapi rasanya aku ak bercuti kejap dari tulis blog ni.

Kyuubi_85 said...

@.::WaNiE::., tapi awal sangatlah kak. aku nak study lagi. belajar semua tu awal2 pun kalau tak digunakan akan dilupakan juga akhirnya. huhu

Yatre Hayati said...

tiada kursus yang seronok !!!!!!!! :(