Kembali!

Hari mood kembali macam biasa. Tapi lepas ni tak tau pula macamana. Dah jadi macam perempuan mengandung pula aku ni kejap mood baik, kejap pula tak baik. So harap ok je lepas ni.

Anyway, tahniah untuk yuna yang menang besar dalam AIM. Cayalah Yuna, ko memang terbaik. Yuna menang 4 anugerah dalam Anugerah Industri Muzik (AIM) Semalam iaitu kategorii Lagu Terbaik dan Lagu Pop Terbaik menerusi lagu ciptaannya berjudul Dan Sebenarnya.

Yuna juga memenangi kategori kategori Artis Baru Terbaik dan kategori lagu Inggeris tempatan terbaik berjudul Deeper Conversation yang juga ciptaannya sendiri.

Baru je dalam industri tapi dah menang banyak kan? Memang berbakatlah Yuna. So, tahniah sekali lagi. Teruskan usaha untuk lebih maju dan berjaya di masa hadpan. :D Lagu ko memang best.

So, kepada artis Malaysia yang lain kalau nak jadi srtis, lebih baik cipta lagu sendiri macam Yuna. Tak payah nak harap orang lain buatkan lagu untuk korang, baik buat sendiri. Yuna buat lagu sendiri dah menang besar. Itupun kalau berbakat nak cipta lagu. Dan kalau menang, tak payah nak share hadiah, bolot untuk diri sendiri saja. :D

5 Komen:

.::WaNiE::. said...

Yuna cool ;)

maCy said...

memang mood dtg blk ni.,,kalo x takde singgah rajin bce entry kt blog maCy..lalala ;p

Kyuubi_85 said...

@.::WaNiE::., ya tulah. sokong :D

Kyuubi_85 said...

@maCy, memang dah dtg balik. haha. tatau napa tetiba je xde mood. huhu

MR Bang Miji said...

x smpt tngk smlm..dalam kete..huhu