Jawab Soalan Exam

Aku nak jawab kejap soalan exam cik zai bagi ni hah. Dah lama dia bagi tapi aku tak buat lagi. So lepas baca nota untuk exam lusa, aku nak relax kejap sambil jawab soalan ni ok? Joom Layann...

What is your full name?
- Hah, perlu ke jawab ni? g add aku akt facebook baru korang tau nama penuh :D

When is your birthday?

- 19 April 1985 (takde orang wish pun huhu)


What is your daddy's name?

- cek dalam facebook aku. hehe

What is your your mum's name?

- Pn Minah :D

How many siblings do you have?

- ada 6 orang kot semuanya
.

Where do you live?

- Kota Kinabalu Sabah
.

Your favourite colour(s).
-
Blue, White

Still studying?
- of course!

Do you have a bestfriend?

- Mestilaa.. Nobody in this world don't have bestfriend i guess


Do you love them?

-  hah? who? yessss..


Pop or jazz?

- pop


Chicken or beef?

- can i take both?


Coke or 100plus?
- Dulu suka sangat coke with lots of ice. tp skrg cuba nak kurangkan minuman ni

What brand is your purse?

- Hah? Sorry i don't use purse!

How much do you have in your wallet right now?

- Cukup nak makan sampai habis exam. hehe


High heels or flat?
- hah?


Skirts or jeans?

- I don't wear skirt laa.


Shirt or blouse?

- adoi. what do you think a man would wear?

Watch or bracelet?

- Watch


Favourite watch's brand?

- Aku tak pandai pakai branded things, As long bleh guna dah la.
 
Do you have girlfriend?
- yep


Do you have a boyfriend?
 

- what is this mean?
 
Did you love her?

- you mean my girlfriend? of course la


Did you ever kiss him?
- him? yak!


Facebook or Myspace?

- Facebook .

What is your dream?

- pas tido aku jawab yang ni boleh?

Please tagged other ten friends of yours
10 eh? nanti kejap.. 

Ok, dah siap jawab soalan exam. huhu. Siapa yang kena tag, jawab la ye. Kalau tak nak jawab pun takpe. Selamat menjawab soalan!

4 Komen:

Hasrol Nizam said...

aku kena tag ke? hehe..apa la ko tak jawab tag,nk promote facebook ar tu..haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Thanks bro. Tahu jer ko aku kempunan buat tag. Hahaha.

Mohd Shahrul Hafizi said...

Tambahan: Nanti aku nak pusing KK, bole la tumpang umah ko je kan. Jimat kos penginapan. Hahaha.

Amirah Rashid said...

haha. thanks wehh. nnti aku buat eh. ;D